Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Pidge için diyorum öncelikle her gün belli saatlerde belirli bir süreye kadar daha fazla yang düşme ve exp gelme oranı arttırılsa çok iyi olur gibi oyuncuları para kasmaya hesap kasmaya yönlendirecek bir çalışma olur ve biraz para gelir ticaret biraz hızlanır canlanır diye düşünüyorum tabi diğer sunucularda durum nedir bilemiyorum fakat oralarda da uygulanabilir.
Son düzenleme:
Pidge için diyorum öncelikle her gün belli saatlerde belirli bir süreye kadar daha fazla yang düşme ve exp gelme oranı arttırılsa çok iyi olur gibi oyuncuları para kasmaya hesap kasmaya yönlendirecek bir çalışma olur ve biraz para gelir ticaret biraz hızlanır canlanır diye düşünüyorum tabi diğer sunucularda durum nedir bilemiyorum fakat ordalarda da uygulanabilir.
Merhaba
Önerinizi ElyM2 Hakkında Sorularınız ve Önerileriniz bölümünden yapabilirsiniz.
Pidge için diyorum öncelikle her gün belli saatlerde belirli bir süreye kadar daha fazla yang düşme ve exp gelme oranı arttırılsa çok iyi olur gibi oyuncuları para kasmaya hesap kasmaya yönlendirecek bir çalışma olur ve biraz para gelir ticaret biraz hızlanır canlanır diye düşünüyorum tabi diğer sunucularda durum nedir bilemiyorum fakat oralarda da uygulanabilir.
öneriniz için teşekkürler dikkate alacağım bunu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)