HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Garip olan şu ben 1 ay öncesine kadar oyuna girebiliyordum format güncelleme felan hiç bişe yapmadım ama anlayamıyorum
Oyunu tamamen silip baştan yüklemeyi denedinizmi ? Burada
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bulunan full packi indirip birde öyle girmeyi deneyiniz.@DN Angel;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyunu silip yükleme veya Uyumluluk Giderme ayarları işe yaramıyor, en azından benim denemelerimde işe yaramadı. Dahili Grafik İşlemcinin sürümü ile alakalı bir sorun. Ben 2013 veya 2014'te yayınlanmış bir sürümü kurdum sorun ortadan kalktı. Mevcut işlemciyi belirleyip eski sürücü aramak biraz yorucu oluyor fakat çözülemeyecek bir problem değil.
Garip olan şu ben 1 ay öncesine kadar oyuna girebiliyordum format güncelleme felan hiç bişe yapmadım ama anlayamıyorum
Sistem otomatik yeniliyor, bunun farkında olamıyorsunuz. Video da bahsettim ayarlardan ben bunu kapattım. Windows kendisi kafasına göre güncelleme yapmasın diye. Sorunun çözümü için 2-3 kere gerekirse önceki sürücüyü yükleyin. Video da ki anlatım kesin çözümdür

denedim bu sesli anlatımdakini. ama olmadı. yine öyle ekran gidip gelior bir şey görünmüyor. uzun zaman sonra geldim keşke hemen girebilseydim. her neyse tekrar sürücü geri dönmeye tıklanmıyor da kapanmış. yani ilk sürüme gelmiş zaten ama sorun düzelmedi. bunun çözümü nasıl olacak oynanmaz böyle.
her türlü güncellemeyi kapadım. otomatik güncelleştirme seçeneğini de kapadım. te 2013 sürümü olmasına rağmen halen aynı oynanmıyor. yok mu bunun çözümü????
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)