Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Jr7'nin Artistliği !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beyaz58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Çekemiyen anten takabilir beyler :)

Mesele yatmak deyil , mesele o küçük beyniyle bize laf atmasıdır. Mesele arena davet edip yenilmek.Daha sonra da seninde hesabını kesecem demesidir. :D Mesele arenada silah değiştirmek. Abim bi gün yanıma uğrada sana oyunu öğretiyim. Öptümmm .. VaLeRoSa

Sadece Boş Mavra Atmayı Seviyorsunuz, Ama İcraatını Göremedim Hiç. Bir Defa Olsun Bana Gel Arena Demedin 2.si Gelip Ben Dedim? İtemim Yanımda Değil Dedin Anlıyamıyorum 1 Charın İtemlerini 5 Cahr Mı Oynuyor. 3.sü O Küçük Beyin Kelimene Karşılık Diyorum ki Kendince Büyük Beynim Var Diye Düşünüp Artistlik Yapan Sen (Abim Gelde Sana Oyunu Öğreteyim...! Arena ?) Kadir...
:D

Son düzenleme:
Mesele yatmak deyil , mesele o küçük beyniyle bize laf atmasıdır. Mesele arena davet edip yenilmek.Daha sonra da seninde hesabını kesecem demesidir. :D Mesele arenada silah değiştirmek. Abim bi gün yanıma uğrada sana oyunu öğretiyim. Öptümmm .. VaLeRoSa

Sadece Boş Mavra Atmayı Seviyorsunuz, Ama İcraatını Göremedim Hiç. Bir Defa Olsun Bana Gel Arena Demedin 2.si Gelip Ben Dedim? İtemim Yanımda Değil Dedin Anlıyamıyorum 1 Charın İtemlerini 5 Cahr Mı Oynuyor. 3.sü O Küçük Beyin Kelimene Karşılık Diyorum ki Kendince Büyük Beynim Var Diye Düşünüp Artistlik Yapan Sen (Abim Gelde Sana Oyunu Öğreteyim...! Arena ?) Kadir...
:D

Off İcraatı Foruma Attıkca Bıktık Ama Hep Yerdesınız Hep Yerdesınız Yav Akıllanmadınızmı Sızın Yerınız Ayaklarımızın Altında PasPaslık Yapmak

Dangel cim Onun Yüzünden Mi Sarı Bayraktan Mavi Byrak a Transfer Oldun :))) Seni Abilerinle Maviyi Bastığında Az Yerlerde Pas Pas Olarak Görmedik Sen Sus

ah adanalı ah senin ne kadar kişiliksiz olduğunu oyuna baslayıp bizim aramıza sızmanla anlamıştım kaç kere siktir ettik okadar yüzsüsünki yine hepimizden af dilendin barıştın kopek yerine koyduk seni utanmadın bana gelip ibo sen savaşçı oynadın nasıl di<eri< itemlerini diyip benden oyunu öğrendin sarıdaki o ezik loncan vardı hepsin i keserdik ağlaedın sızlardın facebook tan görüntülü konuşmuştuk ya İŞTE OZAMAN YÜZÜNE TUKURMELİYDİM şimdi thales e özeneerek burda edebiyat yapmaya çalışıyon ama gerçekler peşini bırakmaz adanalı ilk okul 5 bilemedin 6 aınıf terkeasin evliyim diyon çalışıyom diyon sabah akşam oyunda asosyaller gibi takılıyon git az o hayal dünyandaki karın ve çocuklarınla ilgilen mademki varsa götün başın ayrı oynamasın seni o sevede kaç kere kesip ağlattımı eskiler bilir sende bilrsin o yü<den kaç kere vs çağırdım da gelmedin bıraktım oyunu sizin gibilerle daha fazla uğraşamadım bak emre teki yedi daha aramıyo beni :D sende geleydinde senlede bi hesaplaşsaydıık kendi ni nimetten sayan velet ha bu arada jr7 yemin edebilirimki bu av de en çok kestiğim listesi olsa başı çeken sensin hatırlıyonmu sanada m2 de ders veriyodum nasıl çar dizilir diye ? inkar edebilirsiniz ama bunlar gerçekler oyu<den milette kendinizi abi diye tanıtmayın hepiniz birer küçük çocuksunuz gidin bayramlıklarını<ı giyin şeker toplanyın hadi görüşmek üzere :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri