YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Jr7'nin Artistliği !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beyaz58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Beyaz58

Level 3
TM Üye
Konular
39
Reaksiyon Skoru
27
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 16 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

"Jr7 ve yanindakiler sonradan biyolog alip millete artistlik yapmalari kendilerini bişey sanmalari oyunda itemi sağlam olan kisilere gore saf belirlemesi aciz ve ukalaca bi harekettir ne kadar duzdun konusun demelerimizi dikkate almamalari bunlarin yasitinin ne kadar ufak cocuk olduklarıni gosterir onemli olan cocuk olmalari değil nasil konuşacaklarini bilmeleri bunlar kime güveniyor ben anlamis degilim Allah vereki biyologlarimiz gelsin siz taştan disari cikamayacaksiniz umarim bakimdan sonrada bu afra tafra tripleriniz ayni olurda iyi bi ders verelim size".

"Jr7 ve yanindakiler sonradan biyolog alip millete artistlik yapmalari kendilerini bişey sanmalari oyunda itemi sağlam olan kisilere gore saf belirlemesi aciz ve ukalaca bi harekettir ne kadar duzdun konusun demelerimizi dikkate almamalari bunlarin yasitinin ne kadar ufak cocuk olduklarıni gosterir onemli olan cocuk olmalari değil nasil konuşacaklarini bilmeleri bunlar kime güveniyor ben anlamis degilim Allah vereki biyologlarimiz gelsin siz taştan disari cikamayacaksiniz umarim bakimdan sonrada bu afra tafra tripleriniz ayni olurda iyi bi ders verelim size".
Katılıyorum kardeşim şu oyunda en nefret etiğim şey artıslık yapmak ve yapıldığını görmek olmuştur beni hiç birşey sinir etmez keser başımın üstüne kesilir başımın üstüne ancak artısliğe hiç tahammulum yok.Sende doğru bir konuya değinmişsin..

Mesele yatmak deyil , mesele o küçük beyniyle bize laf atmasıdır. Mesele arena davet edip yenilmek.Daha sonra da seninde hesabını kesecem demesidir. :D Mesele arenada silah değiştirmek. Abim bi gün yanıma uğrada sana oyunu öğretiyim. Öptümmm ...

Mesele yatmak deyil , mesele o küçük beyniyle bize laf atmasıdır. Mesele arena davet edip yenilmek.Daha sonra da seninde hesabını kesecem demesidir. :D Mesele arenada silah değiştirmek. Abim bi gün yanıma uğrada sana oyunu öğretiyim. Öptümmm ...
:m08:

:m08::m08::f11:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri