farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Jr7'nin Artistliği !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beyaz58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

"Jr7 ve yanindakiler sonradan biyolog alip millete artistlik yapmalari kendilerini bişey sanmalari oyunda itemi sağlam olan kisilere gore saf belirlemesi aciz ve ukalaca bi harekettir ne kadar duzdun konusun demelerimizi dikkate almamalari bunlarin yasitinin ne kadar ufak cocuk olduklarıni gosterir onemli olan cocuk olmalari değil nasil konuşacaklarini bilmeleri bunlar kime güveniyor ben anlamis degilim Allah vereki biyologlarimiz gelsin siz taştan disari cikamayacaksiniz umarim bakimdan sonrada bu afra tafra tripleriniz ayni olurda iyi bi ders verelim size".

"Jr7 ve yanindakiler sonradan biyolog alip millete artistlik yapmalari kendilerini bişey sanmalari oyunda itemi sağlam olan kisilere gore saf belirlemesi aciz ve ukalaca bi harekettir ne kadar duzdun konusun demelerimizi dikkate almamalari bunlarin yasitinin ne kadar ufak cocuk olduklarıni gosterir onemli olan cocuk olmalari değil nasil konuşacaklarini bilmeleri bunlar kime güveniyor ben anlamis degilim Allah vereki biyologlarimiz gelsin siz taştan disari cikamayacaksiniz umarim bakimdan sonrada bu afra tafra tripleriniz ayni olurda iyi bi ders verelim size".
Katılıyorum kardeşim şu oyunda en nefret etiğim şey artıslık yapmak ve yapıldığını görmek olmuştur beni hiç birşey sinir etmez keser başımın üstüne kesilir başımın üstüne ancak artısliğe hiç tahammulum yok.Sende doğru bir konuya değinmişsin..

Mesele yatmak deyil , mesele o küçük beyniyle bize laf atmasıdır. Mesele arena davet edip yenilmek.Daha sonra da seninde hesabını kesecem demesidir. :D Mesele arenada silah değiştirmek. Abim bi gün yanıma uğrada sana oyunu öğretiyim. Öptümmm ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri