xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Karakter silme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teacers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

teacers

Level 2
Üye
Konular
30
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 2 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyunumda karakter silinmiyor hata veriyor. Nasıl düzeltebilirim acil.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

hiçbir değişiklik yapılmadı kardeşim files Öğeyi görmek için üye olmalısınız. karakter silme kodunu giriyorum silemezsiniz diye hata veriyor çözümü varmı ?

Kardeş bu konuda yıllardır bende sıkıntı çektim. Sorunun cevabını forumda bir çok kişi biliyor ama işi ticarete döktüklerinden kimse cevap vermiyor.

Sorunun cevabına gelince aşağıda Navicattan iki tablo altalta görünüyor. Üstteki tablo Navicat>Player>player_delete tablosuna ait, alttakide Navicat>Player>player tablosuna ait. Player tablosunda yukarda kırmızı ile çizgili olan sütunlar olmadığından bu hatayı veriyor.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Çözüm;
1 - ilk önce mevcut player tablosunun yedeğini al veya adını değiştir
2 - player_delete tablosunun kopyasını oluştur ve adını player olarak değiştir
3 - Yeni oluşturduğun player tablosunun içi doluysa hepsini sil
4 - En başta yedek aldığın player tablosundaki karakterleri kopyalayıp, yeni oluşturduğun player tablosuna yapıştır.
5 - Servera Reboot at.

%99 sorun çözülecektir. Dediğim gibi bende çok çektim bu sıkıntıyı kimsede cevap vermemişti. Çok şükür paragöz insanlar değiliz. Bilgi paylaşıldıkça güzeldir.

Umarım yardımı olur.
Herkese iyi çalışmalar & formlar.
Kullandığınız files hangisidir , ve files dışında bir değişiklik yaptınızmı örneğin game' değiştirdinizmi , konu acarken yaptığınız işlemlerden bahsederseniz sorununuz daha hızlı çözümlenir.

Kullandığınız files hangisidir , ve files dışında bir değişiklik yaptınızmı örneğin game' değiştirdinizmi , konu acarken yaptığınız işlemlerden bahsederseniz sorununuz daha hızlı çözümlenir.
hiçbir değişiklik yapılmadı kardeşim files sozman 34k files karakter silme kodunu giriyorum silemezsiniz diye hata veriyor çözümü varmı ?

hiçbir değişiklik yapılmadı kardeşim files sozman 34k files karakter silme kodunu giriyorum silemezsiniz diye hata veriyor çözümü varmı ?

Kardeş bu konuda yıllardır bende sıkıntı çektim. Sorunun cevabını forumda bir çok kişi biliyor ama işi ticarete döktüklerinden kimse cevap vermiyor.

Sorunun cevabına gelince aşağıda Navicattan iki tablo altalta görünüyor. Üstteki tablo Navicat>Player>player_delete tablosuna ait, alttakide Navicat>Player>player tablosuna ait. Player tablosunda yukarda kırmızı ile çizgili olan sütunlar olmadığından bu hatayı veriyor.

oglqJX.jpg

Çözüm;
1 - ilk önce mevcut player tablosunun yedeğini al veya adını değiştir
2 - player_delete tablosunun kopyasını oluştur ve adını player olarak değiştir
3 - Yeni oluşturduğun player tablosunun içi doluysa hepsini sil
4 - En başta yedek aldığın player tablosundaki karakterleri kopyalayıp, yeni oluşturduğun player tablosuna yapıştır.
5 - Servera Reboot at.

%99 sorun çözülecektir. Dediğim gibi bende çok çektim bu sıkıntıyı kimsede cevap vermemişti. Çok şükür paragöz insanlar değiliz. Bilgi paylaşıldıkça güzeldir.

Umarım yardımı olur.
Herkese iyi çalışmalar & formlar.

Son düzenleme:
bu yazıların kısa anlatımına gelirsek player ile player_delete tablo sütunları uyuşmayıp farklılık gösterdiği için hata veriyo ve söylediğin çözümde işe yaramakta ama bunun tek nedeni db olmaya biliyo filesteki karakter silme lvl sınırlarında sorun çıkıncada bu olay meydana geliyo

Hocam ben bukadarını biliyom, gerisinide onlar bulsun :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri