tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Elym2 Hunk !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beyaz58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 911

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şuan yapılan etkinlikler çok sıkıcı ve çıkarsız kalıyor yılbaşında çorap eventi yapılmıştı bunun gibi eventler yapın piyasası olsun yapılan eventin 30 dk etkinlik yapıp gidiyorsunuz ve çok çıkarsız etkinlikler yapılıyorç

30 dakika etkinlik yapıp bir yere gittiğimiz yok kendi adıma en azından konuşam Hunk'a girdiğim zaman özellikle cumartesi-pazar yaklaşık 1,5 saat oyunda oluyorum farklı eventler yapmaya çalışıyorum.Geçen haftasonu değişik bir boss eventi denedik güzel oldu ama kesilmedi bosslar orası da öyle.Etkinlik alanı sınırlı değişik etkinlikler olabilir fakat oyunun gidişatını çok fazla etkiler.

30 dakika etkinlik yapıp bir yere gittiğimiz yok kendi adıma en azından konuşam Hunk'a girdiğim zaman özellikle cumartesi-pazar yaklaşık 1,5 saat oyunda oluyorum farklı eventler yapmaya çalışıyorum.Geçen haftasonu değişik bir boss eventi denedik güzel oldu ama kesilmedi bosslar orası da öyle.Etkinlik alanı sınırlı değişik etkinlikler olabilir fakat oyunun gidişatını çok fazla etkiler.
Bakın oyunda kaç saat kaldığınız önemli değil, benim anlatmaya çalıştığım şey farklı eventlerin yapılması geçen ki eventte bende vardım biraz üst düzey bosslar atınız iyi güzelde bunlar artık monotonlaştı. Benim önerim 3 yol yapın kazanan krallık ganimetten yararlansın, yılbaşında yapılan çorap eventi gibi bak aynısını yapın demiyorum ama piyasa oluşturacak eventler

30 dakika diyorum ama bu genel eventlerin süresi olarak söylüyorum, sonrasında yaptığınız sohbetler vs. onlar bi ayrı zaten :D

Bakın oyunda kaç saat kaldığınız önemli değil, benim anlatmaya çalıştığım şey farklı eventlerin yapılması geçen ki eventte bende vardım biraz üst düzey bosslar atınız iyi güzelde bunlar artık monotonlaştı. Benim önerim 3 yol yapın kazanan krallık ganimetten yararlansın, yılbaşında yapılan çorap eventi gibi bak aynısını yapın demiyorum ama piyasa oluşturacak eventler

bu tür eventleri zaten belirli dönemlerde yapıyoruz standart eventlermiz mevcut boss metin damar veya klasik gm bulma ama diğer eventler 3 yol gibi özel event olarak tasarlanmış bunu ise özel günlerde vs yapıyoruz. ama bu durumu adminlerimle görüşeceğim eğer imkan verilirse belirli sürelerde bunu yapamaya çalışacağız :)

Etkinlikler yapılıyor belirli günlerde :) Şuan bakımla uğraşıyoruz bu ay içinde onu bitirdikten sonra etkinlikleri de arttıracağız. Ofise elym2 için bir arkadaş aldık o da yakın zamanda işe başlayacak. Sizler içinde daha iyi olacak ofiste sadece elym2 ile ilgilenen bir arakdaşın bulunması
15 Haziran paraztesi günü bakım yapıcakmısınız umarım...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri