Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Biyolog sorunu ? !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beyaz58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 530

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Elym2 Hunk yoneticileri hani nerde ? Ne zaman bakim yapip adam akilli biyologlar geri gelicek ? Ne zaman yapmayi planliyorsunuz cuma zaten millet birakir bu bos serverde yazi mubarek ramazani bu serverde gecirmek istemez bence siz biraz elinzi cabuk tutun oyun ici Gm vs. Etkinlik yapicak olgun kisileri alin isiniz kolaylasir ! Her neyse bir an once yapin !

Elym2 Hunk yoneticileri hani nerde ? Ne zaman bakim yapip adam akilli biyologlar geri gelicek ? Ne zaman yapmayi planliyorsunuz cuma zaten millet birakir bu bos serverde yazi mubarek ramazani bu serverde gecirmek istemez bence siz biraz elinzi cabuk tutun oyun ici Gm vs. Etkinlik yapicak olgun kisileri alin isiniz kolaylasir ! Her neyse bir an once yapin !

Merhaba

Öncelikle uslubunuza dikkat ediniz , Bu uslup ile yardım alamıyabilirsiniz Haziranın ortası gibi bakım olacak gerek biyolog gerek onunla birlikte birçok değişiklik aktif edilecek sizinle birlikte bizde bekliyoruz sabırlı olmanız gerekmekte.

Merhaba

Öncelikle uslubunuza dikkat ediniz , Bu uslup ile yardım alamıyabilirsiniz Haziranın ortası gibi bakım olacak gerek biyolog gerek onunla birlikte birçok değişiklik aktif edilecek sizinle birlikte bizde bekliyoruz sabırlı olmanız gerekmekte.
Gerekli cevap verilmiş, biz de isteriz bakımı bir an önce yapmak. Sorunlar ortaya çıkıyor onları çözmeye çalışıyoruz.

Merhaba

Sayin yetkili kişi bi gun verebilecekmisiniz

Gerekli cevap verilmiş, biz de isteriz bakımı bir an önce yapmak. Sorunlar ortaya çıkıyor onları çözmeye çalışıyoruz.

Senun canunu yerum anliyorum kolay degil ama bizde insaniz bekle bekle nereye 😀😂😀😂😀😂😀😂😀

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri