YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Netmarlis hakkında görüşlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Miyyav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 559
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Miyyav

Level 4
TM Üye
Konular
54
Online süresi
3d 16h
Reaksiyon Skoru
47
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 2 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
108
MmoLira
792
DevLira
0
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,
Bir konuya değinmek istiyorum.
@NetMarLis;

Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır filan hiç foruma girip göz gezdirmedim. Lakin bugün girdim ve direk "Metin2 Vps-Dedicated Şikayetleri" bölümüne baktım ve orada @NetMarLis; adına açılmış gereksiz şikayet konuları gördüm. Örneğin, Pazar günü 3-4 saat ticket'ten cevap gelmediği için açılan konu, Lag varmış erişim yapılamıyormuş, Siteye erişim kapanmış, Files bozuk yok o yok bu. Arkadaşlar biliyorum bende bu yollardan geçtim ama her hatanızda(kendi hatanızda) her şeyi lütfen bilişime yüklemeyin sonuçta onlarda insan onlar sizinle zaten her konuda ilgileniyorlar. +1000 referansı olan bir bilişimin bu kadar ilgilenmesi bile bir mucize. Neyse zaten gereksiz açılmış bir konu şuanda bu dediğim gibi arkadaşlar lütfen gereksiz şikayet konuları açarak modları ve firma sahiplerini boşu boşuna rahatsız etmeyin. Biraz sorunu kendinizde arayın eminim siz suçlu çıkacaksınız. Siz şimdi 3-4 saat tickete cevap vermedi diye laf ediyorsunuz ama ben netmarlis yokken 4-5 gün hatta 1 hafta cevap gelmesini beklediğim bilişimleri biliyorum onlara ne demeli. Sağolsunlar netmarlis ile 2ay çalıştım sonra özel meseleden dolayı iptal ettirmek zorunda kaldım. Dediğim gibi Netmarlis'in kıymetini bilin netmarlis yokken 4gb bir sunucuyu 100tl ye alıyordunuz şuan 4gb .com sunucuyu 30tl alabiliyorsunuz. Adamların parada gözü olsa zaten 4gbyi 30tl yapmazlardı ben merak ediyorum bunlar ne kazanıyor masrafları filan :) kesin zarar yapıyorlardır. Neyse çok uzattım arkadaşlar zırt pırt şikayet konuları açmak yerine biraz SABIR. Yeni sunucu açmak isteyenler içinde önereceğim bir bilişimler arasındadır yeni filesleri gayet iş yapar gibi duruyor.

Son düzenleme:
[B @Miyyav; yorum için teşekkür ederim. Aslında böyle yorumları görmek için forumlar yerine netmarlis üzerinde ufak bir bölüm açacağız. Forum üzerinden bu şekilde yazımlarda insanlar hemen reklam kokan hareketler diye yorum atmaya başlıyor. Pekte düşündükleri önemli değil. Her firma gibi bizimde eksikliklerimiz var , bizimde hatamız var. Tüm suç müşteride olamaz. Hatalar karşılıklıdır. Lakin files güncellemeleri sebebiyle haklılar. Ticketlere geç yanıt alıyorlar. 5 6 saat bazen 10 saatide bulabiliyor. Gerçekten bu konuda birşey diyemem çünkü haklılar. Lakin files güncellemelerini bitirdik. Meyvesini yarın gün saatlerinde müşterilerimizle beraber yiyeceğiz. Netmarlis evrim geçiriyor artık. Beklettiğimiz için bir nevze özür olsun diye .com larda kampanya yapacağım. 28 tl ye sağlanan domainleri kısa süreliğine mevcut müşterilerimize 5 10 tl ye sağlayıp , sadece bir ay olmak şartıyla belirttikleri ayın faturasında %50 indirim yapmayı düşünüyorum. Tabi öncelik olarak filesin güncellemesini yüklemek herkese :)

Çok üzgünüm lakin konuya yorum atacaklarını biliyorum. Bu sebebten ötürü konuyu kitletmek en mantıklısı. Konuyu bildiriyorum. Yorum için tekrar teşekkür ederim :)[/B]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri