Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
Hikaye Ekle

Server kurulma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muhammed Kaya1197
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 611

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Beyler 1 aydır filan sever kuramaya çalışıyorum ama herşeyi eksiksiz yapmama rağmen kuramıyorum lüften birisi yardımcı olabilirmi yoruldum baya

Moderatör tarafında düzenlendi:
işte kardeşim ne olduğunu bilmiyorum videolarla yaptım herşeyi doğru yaptığımada eminim ama olmuyo sadece yardım istiyorum ya kçk ergenler gibi duygu sömürüsüde yapmıyorum sadece yardım bekliyorum inşallah birisi çıkar :/

Böyle bu şekilde bir yardım beklemeyin lütfen. Çünkü sorunun ne olduğuna dair bir bilgi vermemişsiniz. Örneğin, "site hata veriyor..." demişsiniz fakat ne hatası verdiğini belirtmemişsiniz. Yine aynı şekilde, "log hatası veriyor..." yazmışsınız. Bakın, bu şekilde size yardımcı olamaz kimse. Sorunlarınızı destekleyecek görseller ekleyin konuya. Bu şekilde bizlerde hatalarınızın neler olduğunu görür ve yardımcı oluruz. Kolay gelsin.

işte kardeşim ne olduğunu bilmiyorum videolarla yaptım herşeyi doğru yaptığımada eminim ama olmuyo sadece yardım istiyorum ya kçk ergenler gibi duygu sömürüsüde yapmıyorum sadece yardım bekliyorum inşallah birisi çıkar :/

http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2898745-vhd-gt-maxmi-files-v123-vhd.html

Kardeşim bu linkteki maxmi nin filesini kur videolu anlatımda var konuda hepsini bire bir yap bir sıkıntı olmayacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri