Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Elymt2 konfigürasyon hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haso4457
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

evet arkadaşlar 1-2 gün önce elymt2de yeni hesap açtım hunk serverınde bugün oyuna girmeye çalıştım dosya açılamadı indirme isteği açılamıyor diyor internetten araştırdım sorun gidericiden denedim uyuymluluk açtım herşeyi yaptım olmadı lütfen yardım edin

Temiz bir metin2 dosyasının içine attığınıza emin misiniz ? Temiz bir metin2 dosyasının içine tekrar atıp deneyin.

evet arkadaşlar 1-2 gün önce elymt2de yeni hesap açtım hunk serverınde bugün oyuna girmeye çalıştım dosya açılamadı indirme isteği açılamıyor diyor internetten araştırdım sorun gidericiden denedim uyuymluluk açtım herşeyi yaptım olmadı lütfen yardım edin

Merhaba

Oyunu tamamen silip baştan yüklemeyi deneyin , Burada bulunan full pack dosyasını yükleyin.

Merhabalar , Yönetici olarak çalıştırmayı deneyiniz. Olmazsa Bilgisayarım'a sağ tıklayıp Özellikleri seçin.

Sol taraftan Gelişmiş sistem ayarlarına tıklayın.

Açılan pencereden gelişmişi seçin.

Performans konusunun altındaki ayarları açın.

Gelen pencereden veri yürütme engellemesini seçin.
Ordaki Ekle butonuna basarak Metin2 oyunun kurulu olduğu dosyalara girin.

Oyun dosyasının içinde ne kadar .exe varsa (metin2.exe config.exe gibi) hepsini ekleyin.Uygula ve tamam yapın.

Yeniden giriş yapın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri