HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler Bayanlar Allah Rızası İçin Yardım Edin Ben Bir Hesap Kurdum Sonra Onu Administrator Yaptım Bu Sefer Microsoft Hesabı Bağla Seçeneğine Tıkladım Ve Kendi Gmail Hesabımı Yazdım Ve Şifreyide İstedi Gmail Şifremi Yazdım Sonra Tamam Dedim Oldu Sonra Çıkış Yapıp Yeni Kurduğum Hesaba Geçiyim Dedim Ve Şu Hatayı Veriyor ''Şuanda Cihazınıza Oturum Açamıyoruz.Sorunu Çözmek İçin account.live.com Gidin Ya Da Bu Cihazda Son Kullandığınız Son Parolayı Deneyin.'' Diyor Ve Ben Standart Hesapla Geziyorum Bu Hatayı Şifremi Doğru Yazsamda Oluyor Yanlış Yazsamda.İnternette 1 Haftadır Çare Arıyorum Size Baş Vurdum Tüm ama Tüm Herşeyi Denedim Yok Kullanıcı Şifreyi Gİrerken alt+ctrl+delete Basın Yok Hiç Bir Şey Gelmedi Sonra Cmd Ye net user administrator * Yapıp Şifre Girmek İstedin 5 Erişim Hatası Dedi Sonra Güvenli Modda Başlattım Bi Tade Adminastrator Hesap Geliyomuş Bende Gelmedi Daha Çok Denedim Ama Olmadı Lütfen Yardım Edin.