- Konular
- 70
- Online süresi
- 3mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 211
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 6,504
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyununuzda MySQL kodları çalışmıyor olma ihtimali yüksek.
Öncelikle "questlib.lua" dosyanızı yedek alın. Daha sonra benim konuda vermiş olduğum "questlib.lua" dosyasını indirin ve /usr/game/share/locale/turkey/quest kısmına atın ve tekrar deneyin. Reboot çekmenize gerek yok.
Arkadaşım 34k files kullanıyorum questlib.lua sen komple kendi server filesindekini vermişsin %90 ihtimal uyuşmayacaktır.
questlib.lua içerisindeki işe yarar kodları ayırıp upluad edip konuya koysan daha yararlı olacağını düşünüyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum...
- Konular
- 67
- Online süresi
- 7h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 476
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 264
- DevLira
- 0
Arkadaşım 34k files kullanıyorum questlib.lua sen komple kendi server filesindekini vermişsin %90 ihtimal uyuşmayacaktır.
questlib.lua içerisindeki işe yarar kodları ayırıp upluad edip konuya koysan daha yararlı olacağını düşünüyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum...
34k kullanıyorsanız konunun başında belirtmiş olduğum npc.get_vid() fonksiyonunu da game dosyanıza diff ile eklemeniz gerekiyor. Siz MySQL için verdiğim "questlib.lua" yı deneyin olmazsa başka yolla hallederiz.
- Konular
- 6,740
- Online süresi
- 2d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 2,176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 509
- MmoLira
- 2,783
- DevLira
- 0
Konu için teşekkürler herkesin eklemesi gereken bir quest , sabitledim , paylaşımlarının devamını bekliyoruz
- Konular
- 67
- Online süresi
- 7h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 476
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 264
- DevLira
- 0
Konu için teşekkürler herkesin eklemesi gereken bir quest , sabitledim , paylaşımlarının devamını bekliyoruz
Çok teşekkürler.
- Konular
- 70
- Online süresi
- 3mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 211
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 6,504
- DevLira
- 0
34k kullanıyorsanız konunun başında belirtmiş olduğum npc.get_vid() fonksiyonunu da game dosyanıza diff ile eklemeniz gerekiyor. Siz MySQL için verdiğim "questlib.lua" yı deneyin olmazsa başka yolla hallederiz.
Çok teşekkür ederim video daki adımları tek tek uyguladım game dosyama diff attım mysql ayarlarını videoda ki gibi yaptım ama
puttye lua dosyasını okutunca
quest_functionsa 2 tane daha kod eklememi uyarıyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...