Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Eşyasına Düello Sistemi[LUA]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 139
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çok teşekkür ederim video daki adımları tek tek uyguladım game dosyama diff attım mysql ayarlarını videoda ki gibi yaptım ama
puttye lua dosyasını okutunca
quest_functionsa 2 tane daha kod eklememi uyarıyor.

Verilen hatayı buraya görsel olarak atarsanız yardımcı olabilirim.

Verilen hatayı buraya görsel olarak atarsanız yardımcı olabilirim.

Videoda ki her işlemi tek tek ve sorunsuz şekilde uyguladığıma eminim. Sorun yine aynı, fotoğraftaki gibi...
questlib.lua dosyasında ki işe yarar kodları bana yollayabilirseniz kendi orjinal questlib.lua dosyama atabilirim. Belki sorun çözülür.

Videoda ki her işlemi tek tek ve sorunsuz şekilde uyguladığıma eminim. Sorun yine aynı, fotoğraftaki gibi...
questlib.lua dosyasında ki işe yarar kodları bana yollayabilirseniz kendi orjinal questlib.lua dosyama atabilirim. Belki sorun çözülür.

İlgileniyorum haber vereceğim.

Bunu indirin. İçindeki tüm kodları kopyalayın ve "questlib.lua" nın en altına gelerek yapıştırın. Sorun kalmayacaktır.

Bunu indirin. İçindeki tüm kodları kopyalayın ve "questlib.lua" nın en altına gelerek yapıştırın. Sorun kalmayacaktır.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim, deniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri