Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
güncell
Herkese Merhabalar
Bu gün sizlere O X O Sistemini Paylaşacağım
Sistem 2 Oyuncu Arasında Oynanır
Nasıl Eklenir ?
Locale_tr > Locale_game.txt Açılır En Altına
PHP:BUYEROYNANMIS Bu yer zaten oynanmış.SIRASENDEDEGIL Sıra sende değil.PESEMIN Pes etmek istediğine eminmisin?OYUNDENCEKILDI oyundan çekildi ve kaybetti.SIRASENDE Sıra sende.KAZANDIN Tebrikler kazandın!OYUNAXBASLAR Oyuna "X" olduğu için karşı taraf başlar.OYNANDIVE O-X-O Oynandı ve kazananBETAOXO Bu bir beta süreci için yapılan çalışmadır.Sadece 1 kez denenebilir(Her oyun girişinde).Görüşlerinizi bize bildirebilirsiniz.
Eklenip Kapatılır Sıra Rootta
Game.py Açılıp En Altına Eklenir;
PHP:def OnRecvWhisper(self, mode, name, line): import oxosystem import uiCommon if line.find('Sana o-x-o teklifi ediyor') != -1: yap = line.split('#') questionDialog = uiCommon.QuestionDialog() questionDialog.SetText(name +"("+yap[2]+")"+ ' Seninle o-x-o oynamak istiyor') questionDialog.SetAcceptEvent(lambda arg=TRUE: self.KabulEdiyorum(name)) questionDialog.SetCancelEvent(lambda arg=FALSE: self.KabulEtmiyorum()) questionDialog.Open() self.questionDialog = questionDialog chat.AppendWhisper(mode, name, yap[1]) self.interface.RecvWhisper(name) return else: pass if line.find('O-X-O Teklifini kabul etti') != -1: if oxosystem.beta == 0: oxosystem.OXODialog().Show() riotInfo.Kiminle = name riotInfo.Ben = "X" oxosystem.rakipbaslayacak = 0 oxosystem.x1 = "" oxosystem.x2 = "" oxosystem.x3 = "" oxosystem.x4 = "" oxosystem.x5 = "" oxosystem.x6 = "" oxosystem.x7 = "" oxosystem.x8 = "" oxosystem.x9 = "" oxosystem.oynananlar = [] oxosystem.rakipoynayacak = 0 oxosystem.rakipoynadi = 0 oxosystem.rakipislemleri = "" oxosystem.ilkel = 0 oxosystem.kapat = 0 oxosystem.kaybettin = 0 oxosystem.beta = 1 return else: chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, "Bu bir beta süreci için yapılan çalışmadır, sadece 1 kez deneyebilirsiniz.Görüşlerinizi bize bildirebilirsiniz.") elif line.find('oyundan') != -1 and line.find('ve kaybetti') != -1: self.uyari = uiCommon.PopupDialog() self.uyari.SetText(locale.KAZANDIN + " " + "Rakip Pes etti.") self.uyari.Open() oxosystem.kapat = 1 oxosystem.pesetti = 1 riotInfo.Kiminle = "" riotInfo.Ben = "" oxosystem.x1 = "" oxosystem.x2 = "" oxosystem.x3 = "" oxosystem.x4 = "" oxosystem.x5 = "" oxosystem.x6 = "" oxosystem.x7 = "" oxosystem.x8 = "" oxosystem.x9 = "" oxosystem.oynananlar = [] #oxosystem.kackez = oxosystem.kackez+1 return elif line.find('O-X-O Oynand') != -1 and line.find('ve kazanan') != -1: self.uyari = uiCommon.PopupDialog() self.uyari.SetText('Kaybettin!') self.uyari.Open() oxosystem.kapat = 1 riotInfo.Kiminle = "" riotInfo.Ben = "" oxosystem.x1 = "" oxosystem.x2 = "" oxosystem.x3 = "" oxosystem.x4 = "" oxosystem.x5 = "" oxosystem.x6 = "" oxosystem.x7 = "" oxosystem.x8 = "" oxosystem.x9 = "" oxosystem.oynananlar = [] oxosystem.kaybettin = 1 #oxosystem.kackez = oxosystem.kackez+1 return else: pass if line.find('Oynanan sayi') != -1: # Mesaj eklenmiyecek,ona göre son kısıma else: argümeni.. bol = line.split('#') oxosystem.rakipoynadi = 1 oxosystem.rakipislemleri = "|"+bol[2]+"|"+bol[3]+"|" oxosystem.ilkel = 1 elif line.find('Oynanan sayi') != -1 and line.find('#ilk') != -1: bol = line.split('#') oxosystem.rakipoynadi = 1 oxosystem.ilkel = 1 oxosystem.rakipislemleri = "|"+bol[2]+"|"+bol[3]+"|"+bol[4]+"|" elif line.find('Oyuncunun zamani doldu') != -1: oxosystem.rakipislemleri = "" oxosystem.rakipoynayacak = 0 self.uyari(u'Rakibin süresi doldu!, Sıra sende.(15)Saniyen var.') else: if line.find('Sana o-x-o teklifi ediyor') != -1: pass else: pass #new function add... def KabulEdiyorum(self, line): import oxosystem if oxosystem.beta == 0: self.chat(line + ' adli oyuncuyla o-x-o yapmayi kabul ettin.') net.SendWhisperPacket(line, 'O-X-O Teklifini kabul etti.') self.questionDialog.Close() #Argüment: oxosystem.OXODialog().Show() riotInfo.Kiminle = line riotInfo.Ben = "O" oxosystem.oynananlar = [] oxosystem.rakipoynayacak = 1 oxosystem.rakipoynadi = 0 oxosystem.rakipislemleri = "" oxosystem.x1 = "" oxosystem.x2 = "" oxosystem.x3 = "" oxosystem.x4 = "" oxosystem.x5 = "" oxosystem.x6 = "" oxosystem.x7 = "" oxosystem.x8 = "" oxosystem.x9 = "" oxosystem.ilkel = 1 oxosystem.beta = 1 else: self.chat(locale.BETAOXO) def KabulEtmiyorum(self): self.questionDialog.Close() def chat(self, text): chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, str(text)) def uyari(self, text): self.uyari = uiCommon.PopupDialog() self.uyari.SetText(str(text)) self.uyari.Open()
Uitarget açılıp en altına
PHP:import oxosystemoxo_oyuncular = [] class TargetBoard(ui.ThinBoard): BUTTON_NAME_LIST = ( "X-O-X", ) self.buttonDict["X-O-X"].SetEvent(ui.__mem_func__(self.OxYolla)) def OxYolla(self): global oxo_oyuncular import oxosystem if not chr.GetNameByVID(self.vid) in oxo_oyuncular: if oxosystem.beta == 0: net.SendWhisperPacket(chr.GetNameByVID(self.vid), '#Sana o-x-o teklifi ediyor.#'+str(player.GetStatus(player.LEVEL))+'#') oxo_oyuncular.append(chr.GetNameByVID(self.vid)) else: chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, locale.BETAOXO) else: chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, '<Sistem>: Sadece 1 kez yolluyabilirsin.')
uitarget bölümüne işlenicek kodları yanlış vermişsin kodların hepsi en alta deil
import oxosystem
oxo_oyuncular = []
bu 2 kod en yukarıya importların altına yerleştirilicek bide bu haliyle tab ayarı olmadan bi çok kişi haliyle ekliyemedim gibi bi yazı yazıcak ve geriye kalan kodlarda en aşada olmuycak
ikincisi
Game.py Açılıp En Altına Eklenir; dediğin yerdeki kod game.py nin 400-500ncü satırlarında yer alıyo ve bu def bloğundan gamede 2 tane aydı anda kullanılamaz düzeltmek gerekirse yani ikisi aynı anda çalıştırılamaz.
Tab ayarı yapılmış game.py kodlarını burdan alabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eklenir
oxosystem.py ve riotInfo.py root içine atılıp Kapatılır
![]()
Teşekkürler Engin

Teşekkürler Engin![]()
Önemli değil ^,^
bu küçük kardeşimizin tüm konuları (ç)alıntıdır. Sadece olumlu yorumlara cevap verir kendisi![]()
Tüm Konuları (ç)alıntımı Bilmyorum ama bu (ç)alıntı Onu biliyorum Eğer Bu sistem Hakkında Sorusu Olan Bana Sorabilir Belliki
Övgüyü Arkadaş Alsın Sıkıntı Deil Yardımcı Olucaklarıma Elimden Geldiği Kadar Ederim

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)