Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Metin2 - OXO Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SunRisee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese Merhabalar

Bu gün sizlere O X O Sistemini Paylaşacağım

Sistem 2 Oyuncu Arasında Oynanır

Nasıl Eklenir ?

Locale_tr > Locale_game.txt Açılır En Altına

PHP:
BUYEROYNANMIS    Bu yer zaten oynanmış.SIRASENDEDEGIL    Sıra sende değil.PESEMIN    Pes etmek istediğine eminmisin?OYUNDENCEKILDI    oyundan çekildi ve kaybetti.SIRASENDE    Sıra sende.KAZANDIN    Tebrikler kazandın!OYUNAXBASLAR    Oyuna "X" olduğu için karşı taraf başlar.OYNANDIVE    O-X-O Oynandı ve kazananBETAOXO    Bu bir beta süreci için yapılan çalışmadır.Sadece 1 kez denenebilir(Her oyun girişinde).Görüşlerinizi bize bildirebilirsiniz.

Eklenip Kapatılır Sıra Rootta

Game.py Açılıp En Altına Eklenir;

PHP:
    def OnRecvWhisper(self, mode, name, line):        import oxosystem        import uiCommon        if line.find('Sana o-x-o teklifi ediyor') != -1:            yap = line.split('#')            questionDialog = uiCommon.QuestionDialog()            questionDialog.SetText(name +"("+yap[2]+")"+ ' Seninle o-x-o oynamak istiyor')            questionDialog.SetAcceptEvent(lambda arg=TRUE: self.KabulEdiyorum(name))            questionDialog.SetCancelEvent(lambda arg=FALSE: self.KabulEtmiyorum())            questionDialog.Open()            self.questionDialog = questionDialog            chat.AppendWhisper(mode, name, yap[1])            self.interface.RecvWhisper(name)            return        else:            pass        if line.find('O-X-O Teklifini kabul etti') != -1:            if oxosystem.beta == 0:                oxosystem.OXODialog().Show()                riotInfo.Kiminle = name                riotInfo.Ben = "X"                oxosystem.rakipbaslayacak = 0                oxosystem.x1 = ""                oxosystem.x2 = ""                oxosystem.x3 = ""                oxosystem.x4 = ""                oxosystem.x5 = ""                oxosystem.x6 = ""                oxosystem.x7 = ""                oxosystem.x8 = ""                oxosystem.x9 = ""                oxosystem.oynananlar = []                oxosystem.rakipoynayacak = 0                oxosystem.rakipoynadi = 0                oxosystem.rakipislemleri = ""                oxosystem.ilkel = 0                oxosystem.kapat = 0                oxosystem.kaybettin = 0                oxosystem.beta = 1                return            else:                chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, "Bu bir beta süreci için yapılan çalışmadır, sadece 1 kez deneyebilirsiniz.Görüşlerinizi bize bildirebilirsiniz.")        elif line.find('oyundan') != -1 and line.find('ve kaybetti') != -1:            self.uyari = uiCommon.PopupDialog()            self.uyari.SetText(locale.KAZANDIN + " " + "Rakip Pes etti.")            self.uyari.Open()            oxosystem.kapat = 1            oxosystem.pesetti = 1            riotInfo.Kiminle = ""            riotInfo.Ben = ""            oxosystem.x1 = ""            oxosystem.x2 = ""            oxosystem.x3 = ""            oxosystem.x4 = ""            oxosystem.x5 = ""            oxosystem.x6 = ""            oxosystem.x7 = ""            oxosystem.x8 = ""            oxosystem.x9 = ""            oxosystem.oynananlar = []            #oxosystem.kackez = oxosystem.kackez+1            return        elif line.find('O-X-O Oynand') != -1 and line.find('ve kazanan') != -1:            self.uyari = uiCommon.PopupDialog()            self.uyari.SetText('Kaybettin!')            self.uyari.Open()            oxosystem.kapat = 1            riotInfo.Kiminle = ""            riotInfo.Ben = ""            oxosystem.x1 = ""            oxosystem.x2 = ""            oxosystem.x3 = ""            oxosystem.x4 = ""            oxosystem.x5 = ""            oxosystem.x6 = ""            oxosystem.x7 = ""            oxosystem.x8 = ""            oxosystem.x9 = ""            oxosystem.oynananlar = []            oxosystem.kaybettin = 1            #oxosystem.kackez = oxosystem.kackez+1            return        else:            pass        if line.find('Oynanan sayi') != -1: # Mesaj eklenmiyecek,ona göre son kısıma else: argümeni..            bol = line.split('#')            oxosystem.rakipoynadi = 1            oxosystem.rakipislemleri = "|"+bol[2]+"|"+bol[3]+"|"            oxosystem.ilkel = 1        elif line.find('Oynanan sayi') != -1 and line.find('#ilk') != -1:            bol = line.split('#')            oxosystem.rakipoynadi = 1            oxosystem.ilkel = 1            oxosystem.rakipislemleri = "|"+bol[2]+"|"+bol[3]+"|"+bol[4]+"|"        elif line.find('Oyuncunun zamani doldu') != -1:            oxosystem.rakipislemleri = ""            oxosystem.rakipoynayacak = 0            self.uyari(u'Rakibin süresi doldu!, Sıra sende.(15)Saniyen var.')        else:            if line.find('Sana o-x-o teklifi ediyor') != -1:                pass            else:                pass
    #new function add...    def KabulEdiyorum(self, line):        import oxosystem        if oxosystem.beta == 0:            self.chat(line + ' adli oyuncuyla o-x-o yapmayi kabul ettin.')            net.SendWhisperPacket(line, 'O-X-O Teklifini kabul etti.')            self.questionDialog.Close()                    #Argüment:
            oxosystem.OXODialog().Show()            riotInfo.Kiminle = line            riotInfo.Ben = "O"            oxosystem.oynananlar = []            oxosystem.rakipoynayacak = 1            oxosystem.rakipoynadi = 0            oxosystem.rakipislemleri = ""            oxosystem.x1 = ""            oxosystem.x2 = ""            oxosystem.x3 = ""            oxosystem.x4 = ""            oxosystem.x5 = ""            oxosystem.x6 = ""            oxosystem.x7 = ""            oxosystem.x8 = ""            oxosystem.x9 = ""            oxosystem.ilkel = 1            oxosystem.beta = 1        else:            self.chat(locale.BETAOXO)            def KabulEtmiyorum(self):        self.questionDialog.Close()            def chat(self, text):        chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, str(text))            def uyari(self, text):        self.uyari = uiCommon.PopupDialog()        self.uyari.SetText(str(text))        self.uyari.Open()

Uitarget açılıp en altına

PHP:
import oxosystemoxo_oyuncular = []
class TargetBoard(ui.ThinBoard):    BUTTON_NAME_LIST = (        "X-O-X",    )
    self.buttonDict["X-O-X"].SetEvent(ui.__mem_func__(self.OxYolla))
    def OxYolla(self):        global oxo_oyuncular        import oxosystem        if not chr.GetNameByVID(self.vid) in oxo_oyuncular:            if oxosystem.beta == 0:                net.SendWhisperPacket(chr.GetNameByVID(self.vid), '#Sana o-x-o teklifi ediyor.#'+str(player.GetStatus(player.LEVEL))+'#')                oxo_oyuncular.append(chr.GetNameByVID(self.vid))            else:                chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, locale.BETAOXO)        else:            chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, '<Sistem>: Sadece 1 kez yolluyabilirsin.')

uitarget bölümüne işlenicek kodları yanlış vermişsin kodların hepsi en alta deil

import oxosystem

oxo_oyuncular
= []

bu 2 kod en yukarıya importların altına yerleştirilicek bide bu haliyle tab ayarı olmadan bi çok kişi haliyle ekliyemedim gibi bi yazı yazıcak ve geriye kalan kodlarda en aşada olmuycak

ikincisi

Game.py Açılıp En Altına Eklenir; dediğin yerdeki kod game.py nin 400-500ncü satırlarında yer alıyo ve bu def bloğundan gamede 2 tane aydı anda kullanılamaz düzeltmek gerekirse yani ikisi aynı anda çalıştırılamaz.

Tab ayarı yapılmış game.py kodlarını burdan alabilirsiniz.

Eklenir

oxosystem.py ve riotInfo.py root içine atılıp Kapatılır

8l6PzA.png

Teşekkürler Engin :)

bu küçük kardeşimizin tüm konuları (ç)alıntıdır. Sadece olumlu yorumlara cevap verir kendisi :)

Tüm Konuları (ç)alıntımı Bilmyorum ama bu (ç)alıntı Onu biliyorum Eğer Bu sistem Hakkında Sorusu Olan Bana Sorabilir Belliki

Övgüyü Arkadaş Alsın Sıkıntı Deil Yardımcı Olucaklarıma Elimden Geldiği Kadar Ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri