Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
mesajımın 1 satırını okumamışsın, burda seni savundum
düzelttim.
uitarget bölümüne işlenicek kodları yanlış vermişsin kodların hepsi en alta deil
bu 2 kod en yukarıya importların altına yerleştirilicek bide bu haliyle tab ayarı olmadan bi çok kişi haliyle ekliyemedim gibi bi yazı yazıcak ve geriye kalan kodlarda en aşada olmuycak
ikincisi
Game.py Açılıp En Altına Eklenir; dediğin yerdeki kod game.py nin 400-500ncü satırlarında yer alıyo ve bu def bloğundan gamede 2 tane aydı anda kullanılamaz düzeltmek gerekirse yani ikisi aynı anda çalıştırılamaz.
Tab ayarı yapılmış game.py kodlarını burdan alabilirsiniz.
bunların uyarılarını konuya eklersen çok iyi olucak.
en önemliside sistemin tga dosyaları verilmemiş.
import oxosystem
oxo_oyuncular = []
oxo_oyuncular = []
bu 2 kod en yukarıya importların altına yerleştirilicek bide bu haliyle tab ayarı olmadan bi çok kişi haliyle ekliyemedim gibi bi yazı yazıcak ve geriye kalan kodlarda en aşada olmuycak
ikincisi
Game.py Açılıp En Altına Eklenir; dediğin yerdeki kod game.py nin 400-500ncü satırlarında yer alıyo ve bu def bloğundan gamede 2 tane aydı anda kullanılamaz düzeltmek gerekirse yani ikisi aynı anda çalıştırılamaz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Burdan @fatihbab34; 'e Sesleniyorum Neden Epvp ? Epvp'de Paylastıklarını Biraz Turkmmo Camiasına Göstersen İlgi Çekebilirsin.
Kodlamaların Yazdıgın Hersey Süper Eline Saglık Amma ve Lakin Biraz Turkmmoda Seni Görmek İstiyoruz
Kodlamaların Yazdıgın Hersey Süper Eline Saglık Amma ve Lakin Biraz Turkmmoda Seni Görmek İstiyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burdan @fatihbab34; 'e Sesleniyorum Neden Epvp ? Epvp'de Paylastıklarını Biraz Turkmmo Camiasına Göstersen İlgi Çekebilirsin.
Kodlamaların Yazdıgın Hersey Süper Eline Saglık Amma ve Lakin Biraz Turkmmoda Seni Görmek İstiyoruz![]()
bu forumda ne kadar iyi olursan ol sonunda sistemlerin çalınıyo ve saygı duyulmuyoda ondandır o şeyi yapma sebebi paylaşmasını bi çok kişi istiyodur ama gelgelelim fatih te sonunda nolcağını bildiği işin bu işe sıcak bakmıyo

Son düzenleme:
uitarget bölümüne işlenicek kodları yanlış vermişsin kodların hepsi en alta deil
import oxosystem
oxo_oyuncular = []
ikincisi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Teşekkürler konuya dahil ettim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)