Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Adınız: Ahmet
Yaşınız: 19
Nereli olduğunuz: Kastamonu
Hangi takımı tuttuğunuz: Galatasaray
Forumu nereden bulduğunuz: Metin2 PvP serverların ilk açıldığı zamanlar, server ararken buldum , 2011'Den beri arada çık gir yapıyorum. O kadar çok hesap açtım ve o hesapların şifresini o kadar çok unuttum ki, açtığım hesaplardaki mesajları toplasam 100.000'i aşar
.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Teması harika, bir forumda en çok dikkat ettiğim şey önce rank ve temadır. Kategorilere, zamanla vakit ayırırım. Bu foruma, ilk girdiğim günden beri, her temasını çok sevdim.
Şablon dışındaki düşünceleriniz: Pek bir şey yok aslında, sevmediğim 1-2 lavuk var forumda o kadar. Umarım tatsız bir olay olmadan gelişebilirim.
Okuduğunuz için teşekkürler, herkese iyi forumlar.
Yaşınız: 19
Nereli olduğunuz: Kastamonu
Hangi takımı tuttuğunuz: Galatasaray
Forumu nereden bulduğunuz: Metin2 PvP serverların ilk açıldığı zamanlar, server ararken buldum , 2011'Den beri arada çık gir yapıyorum. O kadar çok hesap açtım ve o hesapların şifresini o kadar çok unuttum ki, açtığım hesaplardaki mesajları toplasam 100.000'i aşar
.Forumu beğenip beğenmediğiniz: Teması harika, bir forumda en çok dikkat ettiğim şey önce rank ve temadır. Kategorilere, zamanla vakit ayırırım. Bu foruma, ilk girdiğim günden beri, her temasını çok sevdim.
Şablon dışındaki düşünceleriniz: Pek bir şey yok aslında, sevmediğim 1-2 lavuk var forumda o kadar. Umarım tatsız bir olay olmadan gelişebilirim.
Okuduğunuz için teşekkürler, herkese iyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)