HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız: Hüseyin Göçen
Yaşınız: 19
Nereli olduğunuz: Bursa
Hangi takımlı olduğunuz: Fenerbahçe
Forumu nereden bulduğunuz: Google
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forumun en beğendiğim yanı sade tasarımıdır. Beğenmedim yok diyebilirim. :ka19:
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ;
Bursa'da yaşıyorum. 2009'dan beri üyeyim fakat ara sıra girip çıkardım derslerim yüzünden. Fakat şimdi tamamen kendimi turkmmo'ya adayacağım. Neden durup dururken geldin diye soracaksanızda şöyle cevaplayayım. Ben bir çok forumda yetkili oldum hatta kendi forumumu da açtım. Boş zamanlarımı sosyal ağlarda dolaşmayı ve emek vererek bir yerlere gelmeyi severim. Foruma emek vereceğimi düşünüyorum. Bunun içinde elimden geleni yapacağım.
Forumdaki hedefim Süper Moderatör olmak.
Hobilerim; televizyon seyretmek, dışarı çıkmak, bilgisayar oynamak.
Fobilerim: Karanlıkta kalmak, birisinin izinsiz telefonumu karıştırması. :m08:
Yaşınız: 19
Nereli olduğunuz: Bursa
Hangi takımlı olduğunuz: Fenerbahçe
Forumu nereden bulduğunuz: Google
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forumun en beğendiğim yanı sade tasarımıdır. Beğenmedim yok diyebilirim. :ka19:
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ;
Bursa'da yaşıyorum. 2009'dan beri üyeyim fakat ara sıra girip çıkardım derslerim yüzünden. Fakat şimdi tamamen kendimi turkmmo'ya adayacağım. Neden durup dururken geldin diye soracaksanızda şöyle cevaplayayım. Ben bir çok forumda yetkili oldum hatta kendi forumumu da açtım. Boş zamanlarımı sosyal ağlarda dolaşmayı ve emek vererek bir yerlere gelmeyi severim. Foruma emek vereceğimi düşünüyorum. Bunun içinde elimden geleni yapacağım.
Forumdaki hedefim Süper Moderatör olmak.

Hobilerim; televizyon seyretmek, dışarı çıkmak, bilgisayar oynamak.
Fobilerim: Karanlıkta kalmak, birisinin izinsiz telefonumu karıştırması. :m08:
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)