Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
yahu telif hakkıymış geçin beyler ona kalırsa ben her sitemin footer'ine yazıyorum telif hakkı diye temada yok telif hakkı allah allah zaten adamlarda var ki dağıtmışlar bir kaç kişiye tempomt2 vs onlardada sıkıntı yok bir panel yahu paneli sağlam paylaşabilecek arkadas yokmu serveri açacam kaç gundur bekliyorum
Öncelikle Merhaba
SaltanatMT2 telif hakkı Burak Selvi ye aittir ve noter huzurunda Okan şimşek e tescillendi
TempoMT2 paneli yabancı bir siteden çektiği için o sitenin telif hakkı yoktur
Yani konuyu TempoMt2 istek panel şeklinde açarsanız daha iyi olur.
İyi forumlar! @teacers;
SaltanatMT2 telif hakkı Burak Selvi ye aittir ve noter huzurunda Okan şimşek e tescillendi
TempoMT2 paneli yabancı bir siteden çektiği için o sitenin telif hakkı yoktur
Yani konuyu TempoMt2 istek panel şeklinde açarsanız daha iyi olur.
İyi forumlar! @teacers;
Moderatör tarafında düzenlendi:
başka panelmi kalmadı ? milyonlarca panel paylaşıldı daha çok beklersinyahu telif hakkıymış geçin beyler ona kalırsa ben her sitemin footer'ine yazıyorum telif hakkı diye temada yok telif hakkı allah allah zaten adamlarda var ki dağıtmışlar bir kaç kişiye tempomt2 vs onlardada sıkıntı yok bir panel yahu paneli sağlam paylaşabilecek arkadas yokmu serveri açacam kaç gundur bekliyorum
sende önce ben vardım 2009 hesabım şifresini unuttumbunu 12 yaşındaki bir , aklı ermemiş ergenmi söylüyor , güldürmeyin lütfen. Bu forumda sizler gelmeden önce huzur vardı , kusura bakmayın ama her işe burnunuzu sokuyorsunuz ve hak yiyorsunuz !
) bu hesap bile 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)