mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

[istek] saltanatmt2 paneli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teacers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

yahu telif hakkıymış geçin beyler ona kalırsa ben her sitemin footer'ine yazıyorum telif hakkı diye temada yok telif hakkı allah allah zaten adamlarda var ki dağıtmışlar bir kaç kişiye tempomt2 vs onlardada sıkıntı yok bir panel yahu paneli sağlam paylaşabilecek arkadas yokmu serveri açacam kaç gundur bekliyorum

Öncelikle Merhaba

SaltanatMT2 telif hakkı Burak Selvi ye aittir ve noter huzurunda Okan şimşek e tescillendi

TempoMT2 paneli yabancı bir siteden çektiği için o sitenin telif hakkı yoktur

Yani konuyu TempoMt2 istek panel şeklinde açarsanız daha iyi olur.

İyi forumlar! @teacers;

Moderatör tarafında düzenlendi:
yahu telif hakkıymış geçin beyler ona kalırsa ben her sitemin footer'ine yazıyorum telif hakkı diye temada yok telif hakkı allah allah zaten adamlarda var ki dağıtmışlar bir kaç kişiye tempomt2 vs onlardada sıkıntı yok bir panel yahu paneli sağlam paylaşabilecek arkadas yokmu serveri açacam kaç gundur bekliyorum
başka panelmi kalmadı ? milyonlarca panel paylaşıldı daha çok beklersin

bunu 12 yaşındaki bir , aklı ermemiş ergenmi söylüyor , güldürmeyin lütfen. Bu forumda sizler gelmeden önce huzur vardı , kusura bakmayın ama her işe burnunuzu sokuyorsunuz ve hak yiyorsunuz !
sende önce ben vardım 2009 hesabım şifresini unuttum :)) bu hesap bile :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri