shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Offline Alışveriş Sistemi[LUA]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 375
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeş sistemini kötülemek gibi olmasın kusura bakma gerçekten iyi bi iş becermişsin fakat geçengün forumda bitane adam gördüm ondaki daha iyiydi yabancı biri sanırım ama questi bizle paylaşmadı sadece tanıtımını yaptı sanırım :) ona benzer birşey yaparsanız daha iyi olur metin2dev offline shop sistemi yazarsan zaten çıkıyo ordada videolu yapmış çok kaliteli bir iş becermişsin emeğine saygı duyuyorum :)

o bahsettiğin sistemi Ken adlı şahsiyetsiz bi arkadaş satıyo ve şuan konudaki sistemle onun sattığı sistemin arasında sağlar var aslında o dağ kadar diyceğimiz tek fark ise Ken adlı kişinin python guisi kullanması

Son düzenleme:
Yorumun, görüşlerin için teşekkür ederim.

Sanırım Python ile yapılmış olan sistemi diyorsun çünkü ben LUA ile yapılmış Offline Market sistemi görmedim ve bana göre LUA ile yapılabilecek yani en iyi demek doğru olmaz da, iyi kullanılabilir bir şekilde yapılacak bu şekilde olur sanırım. Ek olarak Python bilsem tabii ki daha gelişmişini, daha iyisini yapmak isterim ama maalesef bilgim LUA ile sınırlı. Elimden geleni yapabildim.

elinden gelenin en iyisini yaptığın ortada zaten çok iyi birşey olmuş ve kurulumuda basit olmuş tebrik ediyorum bu yönden parayla satan o şahsiyetlere kapak gibi birşey olmuş başarılarının devamını dilerim :)

agam birşey sorucam tamam hepsi çok güzel on numara peki +500 onlineli serverde bu npcyi yapsak sürekli item koyan oyuncular olcak ticaret için demek istediğim şu lag yapmaz mı veya 500 -1000 esya fazla gelmez mi ? ve para yerine başka birşey istese örnek su tası gibi bir item yapmak mümkün mü ?

Yararlı Teşekkürler

agam birşey sorucam tamam hepsi çok güzel on numara peki +500 onlineli serverde bu npcyi yapsak sürekli item koyan oyuncular olcak ticaret için demek istediğim şu lag yapmaz mı veya 500 -1000 esya fazla gelmez mi ? ve para yerine başka birşey istese örnek su tası gibi bir item yapmak mümkün mü ?

Tabii ki bunu geliştireceğim daha. Belirli bir seviye gelen oyuncular bu alışveriş sistemini kullanabilecekler. Aksi halde herkes eşya yükler. Eşya istenmesi de sağlanabilir dediğiniz gibi. Bakalım şuan bu şekilde kalsın daha kullanışlı hale nasıl getirebilirim çözüm buldukça yenileyeceğim zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri