Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Eşya koyma işlemini VİP'lere özel yapabiliriz.
itemi sürüklediğimizde npc ye nesne markette item satış işlemini sadece vip üyeler yapabilir gibisinden bi güncelleme

agam eyw yorumun için teşekürler dediğin gibi olursa iyi olur belirli bir seviyeye gelsin eşya koymak içinde oyunda değerli bir eşya istesin günde 1 defa koyma hakkı filan olsun para yerine item istesin bence daha iyi olur yenilemeni 4 göz ile bekliyorum
agam eyw yorumun için teşekürler dediğin gibi olursa iyi olur belirli bir seviyeye gelsin eşya koymak içinde oyunda değerli bir eşya istesin günde 1 defa koyma hakkı filan olsun para yerine item istesin bence daha iyi olur yenilemeni 4 göz ile bekliyorum
Eşyasına Savaş Sistemi tamamlanmak üzere daha sonra güncelleyeceğim Alışveriş Sistemini.
epvpdeki zındıklar çalıştıramamış sanırım daha haa sistemi çeviri aşamasındalar bide şu crash sorununu çözüp diğer güncellemelerde gelse güzel olur 

epvpdeki zındıklar çalıştıramamış sanırım daha haa sistemi çeviri aşamasındalar bide şu crash sorununu çözüp diğer güncellemelerde gelse güzel olur![]()
O tablo crash sorunu ile ilgili bir çözüm önerisi aldım deneyeceğim bakalım.
Diğer güncellemeleri de ekleyeceğim en kısa sürede.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)