- Konular
- 67
- Online süresi
- 7h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 476
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 264
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hacı luaya bnm dediğim şeyleride eklesene say_title eklenmeyince item göstrerim bşlıklarının üstüne yazı kayıyo
Tamamdır eklerim müsait olunca.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 25d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 238
- DevLira
- 3
Tamamdır eklerim müsait olunca.
bu son güncellemeyle iyice sağlamlaştı sistem

- Konular
- 2
- Online süresi
- 25d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 238
- DevLira
- 3
hacı acayip bi durummu desem komik bi durummu anlam veremedim şöle anlatıyım mesela vadide Alışveriş kasam - eşya ara - Eşya marketi - eşyayalarım ve gm market yönetim seçeneği çıkıyo sistem de sorun yok herşey iyi güzel sistemi kapattım diyelim buda iyi kırmızı gm odasını bilirsin bi kaç haritada daha böle oluyo haritaya gidipte market npc sini çağırınca sistemi hiç kapatmamışım gibi seçenekler ginede çıkıyo bunun yanı sıra market yönetimi seçeneği gözükmüyo bide bu şeye ek olarak senin eposta sistemide bu haritalarda çalışmıyo bi türlü
- Konular
- 67
- Online süresi
- 7h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 476
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 264
- DevLira
- 0
hacı acayip bi durummu desem komik bi durummu anlam veremedim şöle anlatıyım mesela vadide Alışveriş kasam - eşya ara - Eşya marketi - eşyayalarım ve gm market yönetim seçeneği çıkıyo sistem de sorun yok herşey iyi güzel sistemi kapattım diyelim buda iyi kırmızı gm odasını bilirsin bi kaç haritada daha böle oluyo haritaya gidipte market npc sini çağırınca sistemi hiç kapatmamışım gibi seçenekler ginede çıkıyo bunun yanı sıra market yönetimi seçeneği gözükmüyo bide bu şeye ek olarak senin eposta sistemide bu haritalarda çalışmıyo bi türlü
![]()
Çok ilginç. Reboot atıp denedin mi? Yani o maplerde özellikle çalışmaması gerçekten garip. İlk defa karşılaşıyorum.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 25d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 238
- DevLira
- 3
Çok ilginç. Reboot atıp denedin mi? Yani o maplerde özellikle çalışmaması gerçekten garip. İlk defa karşılaşıyorum.
evt rebootta attım ama bi işe yaramadı açıkcası senelerdir gördüğüm yada karşılaştığım hatalara bi yenisi daha eklendi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)