shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

Offline Alışveriş Sistemi[LUA]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 375
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Alışveriş Sisteminde bir kaç bug bulunup düzeltildi.

Bulunan buglar:

İlk eşyadan sonraki eşyalar satın alınırken ""Eşyanın fiyatı değiştirilmiş! Tekrardan almayı deneyin." hatası meydana geliyordu çözüldü.
50 tane olan herhangi bir eşyanın 10 tanesini alışverişe eklediğinizde ve sonra kalan 40 tanesini daha eklediğinizde satın al veya eşyamı geri al dediğinizde, seçtiğiniz adete göre o eşyayı alıyor fakat kalan 10 tane ya da 40 taneyi siliyordu. Bunun sebebi siz alışverişe bu eşyaları ayırmadan adet üzerinden eklediğiniz için aynı eşya_id değeri ile ekleniyorlardı. Sorun çözüldü.

Son olarak video aldıktan sonra bugsuz, sorunsuz yeni güncellemeyi paylaşacağım.

hacım son güncellemele hariç eskileri silsen dahada yer açılırdı konuda bu arada son bulduğun bugu farkedememiştim imansız yöneticilerde bnm hesaplarımı avlıyo :D

hacım son güncellemele hariç eskileri silsen dahada yer açılırdı konuda bu arada son bulduğun bugu farkedememiştim imansız yöneticilerde bnm hesaplarımı avlıyo :D

Düzelteceğim. Yeni videoda çektim.

Hatalar giderildi konu güncellendi.

Şuan sistem sorunsuz çalışmakta. Ek olarak yönetici dilediği zaman alışveriş sistemini kapatabilir ya da açabilir.

Hatalar giderildi konu güncellendi.

Şuan sistem sorunsuz çalışmakta. Ek olarak yönetici dilediği zaman alışveriş sistemini kapatabilir ya da açabilir.

dj64jy.jpg

hacı luaya bnm dediğim şeyleride eklesene say_title eklenmeyince item göstrerim bşlıklarının üstüne yazı kayıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri