NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ROBUE İzle Canım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sky300
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Soner çok güzel video çekmişsin kendini rezil etti çocuk ;)) Melihcim,Soner abinden ders al Böyle olursun

:l04::l04::l04:
attıgı damageye bakma yedıgı damageye bak Okcudan Okadar Damage Yemekte Nedır

Bir Türlü Yedigi Damageleri Kabullenemeyip Üste Cıkmaya Çalışan Tip Sonuna Kadar İzleyin Yazdıklarına Dikkat İyi Seyirler..:m08:

Yorumlarını Bekliyorum ''ROBUE''

Guzel video :m08::m08::m08::m08::m08: ula bastıgı surubu ben topluda basmıyorum :m08::m08::m08::m08: yemedim yemedim demesi :D :D

Öncelıkle 1-1 Item Ve Her Karaktere %10 Saldırı lı Bır Karakter Olarak 19 Dusuk Bı Rakam Ozamanlar Savacı Damagesı Yuksek Ve

Kımsede Bıyolog Yoktu Yanı Sen Burda 19 k Attım Dıemı Sevınıosun ?

Gülmemek elde değil :)
60 / 30 /31 /50 Toplu savunma ilk Gaf ,
Tam Savunma ile ( 60 kılıç bıçak çift el - Şahin kalkanı ve kemer ile) yenen 19 k server taraflı ikinci gaf :)
Ne diyelim çok adil bir Ws :)
Ayrıca Maverick'in videosundaki attığı damageyi karşısındakinin 42 Level zırhını görmeden atmasıda pek bi abest görünüyor :)

Ne diyelim başarılar.

Ayrıca Maverick'in videosundaki attığı damageyi karşısındakinin 42 Level zırhını görmeden atmasıda pek bi abest görünüyor :)
42 Zırhını sen nereden gördün ben onu anlayamadım. . Benim videomda damageyi attığım esnada üzerinde sadece "Çöl Kostümü" gözüküyor.Son kıvırışlarınla buraya savunmaya gelmişsin ama zaten burada bahsi geçen olay hangi zırhla ne kadar yediği değil, yemem dediği halde o damageyi yemesi ve arkasından konuştuğu kelimeler. Hem ben o videoların konusunu açtığım vakitlerde dahi 42 zırhı gibi birşeyden bahsetmezken, şimdi gelip burada gelip saçma yorumlarda bulunmanda çok abest bence ;)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri