Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

The uzman shield v1 ücretsiz.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheUzman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

İlk olarak Stud_pe ihtiyacınız olacak.

Exeye DLL Yİ STUD_PE yardımı ile ekliyeceksiniz bunun anlatımları intarnette mevcuttur.

Hile engelleme dll si:

VirüsTarama Sonucu:

Bir Teşekkürü çok görmessiniz umarım...

Deneyen kişiler yorumlarını dile getirirse sevinirim...

Yeterli Teşekkür ve yorum gelirse sürüm sürüm çıkartıp detaylı anlatımlar yapılacaktır..

Yeni sürümler gelecektir.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

virüs totalde altın harfler gibi yazılmış TROJAN sonucu çıktığı halde bunu paylaşman taktir ettim.

images

virüs totalde altın harfler gibi yazılmış TROJAN sonucu çıktığı halde bunu paylaşman taktir ettim.

images

Bu hackshield istemeyen indirmeyebilir yabancı bir antivirüs programı o buda sonucta legal bir dll değil hileleri engelliyor suspendi var herşeyi var bilip bilmeden yorum atman ne cesaret acaba ?

Bu hackshield istemeyen indirmeyebilir yabancı bir antivirüs programı o buda sonucta legal bir dll değil hileleri engelliyor suspendi var herşeyi var bilip bilmeden yorum atman ne cesaret acaba ?

bnmkisi cesaret deil sonuçta orda koskoca trojan yazıyosa ordaki şeyin de açıklamasını konuya eklemen

bnmkisi cesaret deil sonuçta orda koskoca trojan yazıyosa ordaki şeyin de açıklamasını konuya eklemen
Zaten exeye dll eklemesini bilen kişi çat pat bu işlerden anlar the enigma nasıl virüs bırakıyorsa bunu build ederken içindeki packetler her türlü virüs bırakır ki riskli olan virüsler intarnette yer alır asıl bunun 1 virüs olarak görmesi -mucize...
Hayır benim anlamadığım bilgisayarın başında oturuyorsunuz insanlar emek verip birşey paylasıyor ve sonra gelip bilip bilmeden tak diye koskocaman yok bilmemne yazıyor yok şöyle yazıyor ne cesaret paylasman falan madem bilmek istiyorsun adam gibi gelip bu virüs zararlımıdır diye sorabilirsin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri