HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Codex ama baya bi geliştirdim ek özellikler falan inject vs. ama şu pashanın paylastıgı değil ragezonedeki..dll nin sourcesi kimin ?
Sektör ,sektör diye tutturmuşsun ne sektörü ya sektörü bilsen zaten yorum yapmazdın doğru değilmi virüs hakkında konusuyoruz bilseydin bilgili olurdun şimdi bana biliyormuş ayaklarına yatma..
tm hklısın hiçbişey yazmadım say bn bilgisizin tekiyim devam et iyi geceler akşam akşam ceza yemeye hiç niyetim yok kullanıcaklarda uyarı yazmayı unutma.
Merak etme tartışmadan kimse ceza almaz. Ama bidahakine ilk yorumu atarken her zaman düşün bu adam ne der nasıl biridir hak yemiş olurmuyum diye...tm hklısın hiçbişey yazmadım say bn bilgisizin tekiyim devam et iyi geceler akşam akşam ceza yemeye hiç niyetim yok kullanıcaklarda uyarı yazmayı unutma.
Merak etme tartışmadan kimse ceza almaz. Ama bidahakine ilk yorumu atarken her zaman düşün bu adam ne der nasıl biridir hak yemiş olurmuyum diye...
bn kötü bişley demedim ama işte snde bni anla sonuçta on numara bile olsa zararlı zararsız olsa trojan içeren bi dosya paylaştın sonuçta şuan asıl snn dediklerin bni aşalıyo arkadaşım bn yok yerede olay çıkartcka birisi deilim sadece mizahım kötü ynlış anlaşılıyo desekte iyi olcak bi çoğu bu işi kasıtlı yaptığı için kült oluyo artık forumun üyeleri.
Tamam ya bende biraz fazla çıkışmışım ama alay edercesine bir söyleyiş olunca baya bir sinirlendim.bn kötü bişley demedim ama işte snde bni anla sonuçta on numara bile olsa zararlı zararsız olsa trojan içeren bi dosya paylaştın sonuçta şuan asıl snn dediklerin bni aşalıyo arkadaşım bn yok yerede olay çıkartcka birisi deilim sadece mizahım kötü ynlış anlaşılıyo desekte iyi olcak bi çoğu bu işi kasıtlı yaptığı için kült oluyo artık forumun üyeleri.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)