Oyuncu kitlesinin genel yorumu oyunun toparlanamayacağı veya miadı dolduğu üzerine
Oyunu oynayan kitlenin düşüncesi bu olduktan sonra üye olup indiren arkadaşların
Fikri ne olabilirki metin2'i bireysel oynayan ufaklar harici pek kişi yok
Hal böyle olunca kabile olarak akın ediyorlar ki 20-30 kişilik bir kabilenin
Bu denli tutarsız serverda yer alması tabi beklenemez,Ne piyasa sabit,ne online kitlesi,ne event
Yahu yapılan bakımlar ile ilgili bile duyuru yapılmazken şunu şunu yapacağız diye vaat
veren yöneticiler var daha ne olsun neyse daha 20 sayfa daha yazar bu 'Yönetici' kardeşleri rencide etmek istemiyorum
Onlar'da istedi iyi bir iş çıkarmak ama arapsaçına çevirdiler sağlık olsun,selametle
Oyunu oynayan kitlenin düşüncesi bu olduktan sonra üye olup indiren arkadaşların
Bu denli tutarsız serverda yer alması tabi beklenemez,Ne piyasa sabit,ne online kitlesi,ne event
Yahu yapılan bakımlar ile ilgili bile duyuru yapılmazken şunu şunu yapacağız diye vaat
veren yöneticiler var daha ne olsun neyse daha 20 sayfa daha yazar bu 'Yönetici' kardeşleri rencide etmek istemiyorum
Onlar'da istedi iyi bir iş çıkarmak ama arapsaçına çevirdiler sağlık olsun,selametle
Son düzenleme:
Yetkililer mi ? :m08::m08::m08::m08:
Destek sistemi adı altında aciz insanlar topluluğu , kaç aylık ticketler beklerken güncel konuya damlayan elemanlardan medet uman oyuncu kitlesi var suan Hunk'ta.
Güldürmeyin bizi.
Yoldan geçeni desteğe alıp , güzel bir sonuç bekleyen yöneticinin acı sonu
Destek sistemi adı altında aciz insanlar topluluğu , kaç aylık ticketler beklerken güncel konuya damlayan elemanlardan medet uman oyuncu kitlesi var suan Hunk'ta.
Güldürmeyin bizi.
Oyuncu kitlesinin genel yorumu oyunun toparlanamayacağı veya miadı dolduğu üzerine
Yoldan geçeni desteğe alıp , güzel bir sonuç bekleyen yöneticinin acı sonu

Yoldan geçeni desteğe alıp , güzel bir sonuç bekleyen yöneticinin acı sonu![]()
Yoldan geçeni desteğe alsaydı hesap güvenliği diye bir şey olmazdı.Bu yüzden desteğe sadece Moderatör üstü yönetim üyeleri seçiliyor.İnsanoğlu tabiki acizdir ama sen bu acizliği sorunların çözülmüyor diye hakaret olarak kullanamazsın.Destektekilerden sorununu çözmesini bekliyemezsin onların görevi üst yetkililere bildirmek
Benim görüşüm bu şekilde seninde göüşün varsa üslublu bir şekilde yazarsan sevinirim 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...