Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

E-Posta Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 88
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyun içi quest + py market mantıklarını bilirsin

bi kişi mesela oyun içi markete item koyduğunda bunun nesne markette ne kadar kalıcağının süresini belirliyebilir süre bitincede item nesne marketten depoya geri gider oyuncu oyundan çıksa bile itemin satışı devam eder ortalıkta çok sistem var ama biri bile sağlam deil

Evet anladım dediğinizi fakat Python ile yapamam bilgim yok çünkü :)

Fakat LUA halinde yapabilirim söylemiş olduğunuz şeyi: örnek vermek gerekirse, oyuncu eşyasını NPC üzerinden ekler. NPC eşyayı efsunlarıyla taşlarıyla birlikte kayıt eder. Daha sonra bunu satışlar kısmında Eşya kategorisine ekler. Herhangi başka bir oyuncu gelip eşyaya tıkladığında eşyayı kimin koyduğunu fiyatını efsunlarını ve taşlarını resmiyle beraber düzgün bir şekilde görebilir. Daha sonraysa tıklayarak dilerse satın alabilir. Tabii ek olarak geliştirebilir de bu dediğim. Ancak bu şekilde yapabilirim.

Evet anladım dediğinizi fakat Python ile yapamam bilgim yok çünkü :)

Fakat LUA halinde yapabilirim söylemiş olduğunuz şeyi: örnek vermek gerekirse, oyuncu eşyasını NPC üzerinden ekler. NPC eşyayı efsunlarıyla taşlarıyla birlikte kayıt eder. Daha sonra bunu satışlar kısmında Eşya kategorisine ekler. Herhangi başka bir oyuncu gelip eşyaya tıkladığında eşyayı kimin koyduğunu fiyatını efsunlarını ve taşlarını resmiyle beraber düzgün bir şekilde görebilir. Daha sonraysa tıklayarak dilerse satın alabilir. Tabii ek olarak geliştirebilir de bu dediğim. Ancak bu şekilde yapabilirim.

py yi örnek gibi vermiştim komple lua ilede olur bnm tek istediğim bu sisteme orda yazdığım süre fonksiyonunun yapılması bnm için iyi olurdu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri