HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler, böyle devam edersen yönetime girebilirsin büyük ihtimal
. Mesleğinizi sorabilir miyim ? Mühendis falan mısınız ?
. Mesleğinizi sorabilir miyim ? Mühendis falan mısınız ?Teşekkürler bi sorum olacaktı daha önce bu sistemin tıpa tıp aynısını kullanmıştım logları filezillada kayıt ediyordu fakat oyuncu mesajı okuyunca siliniyordu acaba bu siliniyormu ? silinmeyip istenildiginde bakılıyorsa kullanacağım.
Paylaşım için teşekkürler, böyle devam edersen yönetime girebilirsin büyük ihtimal. Mesleğinizi sorabilir miyim ? Mühendis falan mısınız ?
Rica ederim.
Hayır henüz değilim.
Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Vaktimi ayırabilsem Python ve Src ile de ilgilenip bir şeyler yapacağım fakat anca LUA ile uğraşabiliyorum. Teşekkürler bi sorum olacaktı daha önce bu sistemin tıpa tıp aynısını kullanmıştım logları filezillada kayıt ediyordu fakat oyuncu mesajı okuyunca siliniyordu acaba bu siliniyormu ? silinmeyip istenildiginde bakılıyorsa kullanacağım.
Öncelikle şöyle söyleyeyim benim Metin2 oyunu hakkında pek bilgim yok. Yani yaptığımız şeyler nerede tutulur filezillada hiç bilmiyorum inanın. Sadece lua(quest) kısmı hakkında bilgi sahibiyim Metin2'de. Ben ek olarak herhangi bir log tutma işlemi yapmadım. Otomatik sunucunun kendisi yapıyor ise bilemem. Eğer biraz daha detaylı bilgi verirseniz bu log tutma olayı hakkında yardımcı olabilirim belki.
Rica ederim.
Hayır henüz değilim.Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Vaktimi ayırabilsem Python ve Src ile de ilgilenip bir şeyler yapacağım fakat anca LUA ile uğraşabiliyorum.
Öncelikle şöyle söyleyeyim benim Metin2 oyunu hakkında pek bilgim yok. Yani yaptığımız şeyler nerede tutulur filezillada hiç bilmiyorum inanın. Sadece lua(quest) kısmı hakkında bilgi sahibiyim Metin2'de. Ben ek olarak herhangi bir log tutma işlemi yapmadım. Otomatik sunucunun kendisi yapıyor ise bilemem. Eğer biraz daha detaylı bilgi verirseniz bu log tutma olayı hakkında yardımcı olabilirim belki.
Mesela mesaj okunduğunda mysql databasede mesaj hala saklı olacak, yani ben oyuncuların ne mesajlar gönderdiğini ne yazdıklarını okuyacagım :ka19:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)