farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Forum Dışı Hosting Şikayetleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem böyle bir uygulamaya girildi forum dışı satış yapan firmalarda rank tanımlayabilirsiniz sadece şikayetlere yorum atmasını sağlayabilirsiniz böylelikle

Terbiyeyi Sanamı Sorucam Bu Turkmmonun Harbiden Çivisi Çıkmış Paralı Reklam Diyecegime Sabit Reklam Demişim die Adam Terbiyesizlik Yapma diyor Paralı Reklam Veriyor die Milletin Emeklerini Çalıyorlar Göz Önünde Kanıtlı Olan Şeyleremi Terbiyesizlik Yapmim (: Beni Sadece Güldürüyorsunuz Nie Biliyormusun Türkiye Kanunlarına Göre Hırsıza Yardım ve Yataklık Yapmak Hırsızla Eş Deger Konumdasın Demektir Gerçi Ya Yorumumu Silecek Ya Hesabı Banlicak İsterse Dünyayı Dar Etsin Ben Dogruları Sölemekten Vaz Geçmem Bu Arada İstersen Milyon Kere Banla vpn proxy die birşey var yani attıgın kurşun camdan sana geri seker (:

Hala devam ediyorsun terbiyesizlik yapmaya. Bu forumda kaç tane firma banlandı, kaçı da reklam verdiği dönemde banlandı bir araştırın bakalım. İnceleme sonuçları kendi istediğiniz gibi çıkmayınca Turkmmo kötü oluyor hemen. Bu yorumunu silmiyorum merak etme, fakat en kısa sürede hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu yorumlarınıda bize ettiğin hakaretler için kanıt olara gösereceğim. Bizlere iftira atmak o kadar kolay değil maalesef, bunun 3. örneği de sen olacaksın.

Rankı olmayan firmaları şikayet edemiyordunuz, bunun önünü açtık gelip bunu bile eleştiriyorsun. Bu foruma reklam veren adam rankı olmasa bile şikayeti dikkate alır emin ol

Son düzenleme:
Hala devam ediyorsun terbiyesizlik yapmaya. Bu forumda kaç tane firma banlandı, kaçı da reklam verdiği dönemde banlandı bir araştırın bakalım. İnceleme sonuçları kendi istediğiniz gibi çıkmayınca Turkmmo kötü oluyor hemen. Bu yorumunu silmiyorum merak etme, fakat en kısa sürede hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu yorumlarınıda bize ettiğin hakaretler için kanıt olara gösereceğim. Bizlere iftira atmak o kadar kolay değil maalesef, bunun 3. örneği de sen olacaksın.

Rankı olmayan firmaları şikayet edemiyordunuz, bunun önünü açtık gelip bunu bile eleştiriyorsun. Bu foruma reklam veren adam rankı olmasa bile şikayeti dikkate alır emin ol
@admin; Bu konuda destekliyorum Sizi

ancak kişini yapısı biraz garip.

Daha önce bu kişi ile bu şekilde görüşme sağlandığı için "Turkmmo" forumu içerisinde firmamızı kötülediği ve Yetkilere bildirdiğim oldu

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

Son düzenleme:

Hala Terbiyesizlik diyor Hala Şikayet diyor Git Uzay Teknik Birimlerine Şikayet Et ip Adresimdenmi Şikayet Edecen Beni (: Hala Güldürüyorsun Beni Açık Kapı Port Bıraksam Pcme Siteme Sistemlerime Giremeyecek Düzeyde Adamlar Beni Şikayet Edeceklermiş (: hahah Yav Kırdın Ama Gülmekten Kırdın Anksoft Sana Gelince Seni Daha Önceleri Fena Yaptım Demekki Yarası Daha Kapanmamış Gocuyup Duruyon (: Neyse Daha Fazla Yazmama Degmezsiniz Bile Dogruları Sölemek Herzaman Can Yakar 2 Elimde Daima Yakanızda Olucak Hadi Kalın Selametle

Hala Terbiyesizlik diyor Hala Şikayet diyor Git Uzay Teknik Birimlerine Şikayet Et ip Adresimdenmi Şikayet Edecen Beni (: Hala Güldürüyorsun Beni Açık Kapı Port Bıraksam Pcme Siteme Sistemlerime Giremeyecek Düzeyde Adamlar Beni Şikayet Edeceklermiş (: hahah Yav Kırdın Ama Gülmekten Kırdın Anksoft Sana Gelince Seni Daha Önceleri Fena Yaptım Demekki Yarası Daha Kapanmamış Gocuyup Duruyon (: Neyse Daha Fazla Yazmama Degmezsiniz Bile Dogruları Sölemek Herzaman Can Yakar 2 Elimde Daima Yakanızda Olucak Hadi Kalın Selametle

Konuyla ilgili nereye nasıl şikayet edeceğimiz konusunda yakında görürsün. Daha önce savcılığa verdiğimiz arkadaşlar gibi özür dilersen, senin uzlaşma talebini kabul etmeyeceğiz. Bu saatten sonra bu konu altına yazacağın mesajları sileceğim. Yasal yollarla görüşeceğiz seninle. Forumdaki ip adresin ya da başka birşeyle şikayet etmeyeceğim merak etme. Gerekli tüm bilgileri savcılığa verdiğimizde onlar kullandığın email firmasından tut heryere kadar gerekli bilgileri bzim yerimize topluyorlar için rahat olsun :) Ondan sonra bıkbık ötersin ama benim sistemime giremedi onlar diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri