- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin2 Vps-Dedicated Şikayetleri bu bölüme biliyorsunuz sadece forum içerisinde satış yapan firmaların konuları vs açılıyordu.Artık o bölüme forum dışarısında satış yapan firmalarında konuları açılabilecek.Forum dışarısında satış yapan firma istediği takdirde gelip şikayet konusuna cevap yazabilir.Kanıtsız açılan konular her zaman ki gibi kapatılır.Forum içerisinde satış yapmayan firmanın konusu firma yetkilileri yeterli açıklamayı yapana kadar şikayeti açık kalır.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Terbiyeyi Sanamı Sorucam Bu Turkmmonun Harbiden Çivisi Çıkmış Paralı Reklam Diyecegime Sabit Reklam Demişim die Adam Terbiyesizlik Yapma diyor Paralı Reklam Veriyor die Milletin Emeklerini Çalıyorlar Göz Önünde Kanıtlı Olan Şeyleremi Terbiyesizlik YapmimBeni Sadece Güldürüyorsunuz Nie Biliyormusun Türkiye Kanunlarına Göre Hırsıza Yardım ve Yataklık Yapmak Hırsızla Eş Deger Konumdasın Demektir Gerçi Ya Yorumumu Silecek Ya Hesabı Banlicak İsterse Dünyayı Dar Etsin Ben Dogruları Sölemekten Vaz Geçmem Bu Arada İstersen Milyon Kere Banla vpn proxy die birşey var yani attıgın kurşun camdan sana geri seker
![]()
Hala devam ediyorsun terbiyesizlik yapmaya. Bu forumda kaç tane firma banlandı, kaçı da reklam verdiği dönemde banlandı bir araştırın bakalım. İnceleme sonuçları kendi istediğiniz gibi çıkmayınca Turkmmo kötü oluyor hemen. Bu yorumunu silmiyorum merak etme, fakat en kısa sürede hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu yorumlarınıda bize ettiğin hakaretler için kanıt olara gösereceğim. Bizlere iftira atmak o kadar kolay değil maalesef, bunun 3. örneği de sen olacaksın.
Rankı olmayan firmaları şikayet edemiyordunuz, bunun önünü açtık gelip bunu bile eleştiriyorsun. Bu foruma reklam veren adam rankı olmasa bile şikayeti dikkate alır emin ol
Bu Güzel Oldu da Hiçbir Forum Dışından Birinin Buraya Gelip Birde Şikayet Konusuna Cevap Vermesini Beklemessin Bu Asla Gerçekleşmez
Milletin Emegini Parasını Çalmak Çırpmak İçin Sıraya Girmişlerken Böle Bir Uygulamaya Kimsenin Bakacagını Sanmıyorum.!
Ayriyetten Forumda Sabit Reklamı Var die Şikayet Konusu Açamazken Saçma Sapan İşlere Girmenizide Anlamıorum Ozmaan Sizi 150 200 TL İle Satın Alıyorlar Ölemi Admin ? Bunun Anlamı Budur
Forumda sabit reklamı var diye şikayet konusu açamadığınızı nereden çıkardın ? Adamın forumda sabit reklamı var ise rankıda var zaten dolayısıyla şikayet açabiliyordun.
Kendinle karıştırma bizi, terbiyesizlik yapma
Hala Terbiyesizlik diyor Hala Şikayet diyor Git Uzay Teknik Birimlerine Şikayet Et ip Adresimdenmi Şikayet Edecen BeniHala Güldürüyorsun Beni Açık Kapı Port Bıraksam Pcme Siteme Sistemlerime Giremeyecek Düzeyde Adamlar Beni Şikayet Edeceklermiş
hahah Yav Kırdın Ama Gülmekten Kırdın Anksoft Sana Gelince Seni Daha Önceleri Fena Yaptım Demekki Yarası Daha Kapanmamış Gocuyup Duruyon
Neyse Daha Fazla Yazmama Degmezsiniz Bile Dogruları Sölemek Herzaman Can Yakar 2 Elimde Daima Yakanızda Olucak Hadi Kalın Selametle
Konuyla ilgili nereye nasıl şikayet edeceğimiz konusunda yakında görürsün. Daha önce savcılığa verdiğimiz arkadaşlar gibi özür dilersen, senin uzlaşma talebini kabul etmeyeceğiz. Bu saatten sonra bu konu altına yazacağın mesajları sileceğim. Yasal yollarla görüşeceğiz seninle. Forumdaki ip adresin ya da başka birşeyle şikayet etmeyeceğim merak etme. Gerekli tüm bilgileri savcılığa verdiğimizde onlar kullandığın email firmasından tut heryere kadar gerekli bilgileri bzim yerimize topluyorlar için rahat olsunOndan sonra bıkbık ötersin ama benim sistemime giremedi onlar diye
- Konular
- 90
- Reaksiyon Skoru
- 73
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu Güzel Oldu da Hiçbir Forum Dışından Birinin Buraya Gelip Birde Şikayet Konusuna Cevap Vermesini Beklemessin Bu Asla Gerçekleşmez
Milletin Emegini Parasını Çalmak Çırpmak İçin Sıraya Girmişlerken Böle Bir Uygulamaya Kimsenin Bakacagını Sanmıyorum.!
Ayriyetten Forumda Sabit Reklamı Var die Şikayet Konusu Açamazken Saçma Sapan İşlere Girmenizide Anlamıorum Ozmaan Sizi 150 200 TL İle Satın Alıyorlar Ölemi Admin ? Bunun Anlamı Budur
Son düzenleme:
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,778,673
- DevLira
- -3
Forumda sabit reklamı var diye şikayet konusu açamadığınızı nereden çıkardın ? Adamın forumda sabit reklamı var ise rankıda var zaten dolayısıyla şikayet açabiliyordun.
- Konular
- 90
- Reaksiyon Skoru
- 73
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Terbiyeyi Sanamı Sorucam Bu Turkmmonun Harbiden Çivisi Çıkmış Paralı Reklam Diyecegime Sabit Reklam Demişim die Adam Terbiyesizlik Yapma diyor Paralı Reklam Veriyor die Milletin Emeklerini Çalıyorlar Göz Önünde Kanıtlı Olan Şeyleremi Terbiyesizlik Yapmim
Beni Sadece Güldürüyorsunuz Nie Biliyormusun Türkiye Kanunlarına Göre Hırsıza Yardım ve Yataklık Yapmak Hırsızla Eş Deger Konumdasın Demektir Gerçi Ya Yorumumu Silecek Ya Hesabı Banlicak İsterse Dünyayı Dar Etsin Ben Dogruları Sölemekten Vaz Geçmem Bu Arada İstersen Milyon Kere Banla vpn proxy die birşey var yani attıgın kurşun camdan sana geri seker 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)