- Konular
- 143
- Online süresi
- 25m 9s
- Reaksiyon Skoru
- 137
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 128
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yabancı forum linki vermek istemiyorum, başka forumlarda objeyi paylaşıp gelip burada satıyorum diye konuyu kapattıramazsın.Bunun herhangi bir mantıklı açıklaması olamaz heralde paylaşmasaydınız objeyi zaten konuyu kapatacak ilk kişi bendim.
hocam mesele satmak değil o örnek paylaşım zaten farklı forumda paylaşmışım ama o burda direk ben yapdım diye paylaştı ve o kanıtlayan yorumuda hala bulunuyor yorumlarda zaten paylaşan benim satışdaki objeyi paylaşma diye birşey yokki zaten o yapabiliyorumun örneği olarak "uygun fiyat size özel hizmet bana ulasin size gorsel yollayayim tasarimlarimi daha iyi görürsünüz " diye de yazmışım zaten fark etdiyseniz sizin dediğiniz gibi bir durum bile yok ortada
Benim asıl şikayetim resmen farklı üyeliklerinden bir kere prim yapdığı çalışmamdan hala prim yapmaya çalışmasıdır bu yüzden de suratıma küfür ediliyor gibi hissediyorum
Son düzenleme:
- Konular
- 872
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 4,113
- DevLira
- 0
Editörlerin dikkat ettiği kurallara uyup uymaması, paylaşılan dosyanın kime ait olduğuna bakmıyoruz.Paylaşılan dosyaların bir çoğu zaten başkaları tarafından yapılmış paylaşılmış dosyalar.Sen emeğime saygı duymayıp alıntıdır yazmıyor diyorsan buna biz karışamayız o ikinizin arasında özel mesajdan konuşup anlaşmanız gerek yorumlarda tartışma çıkarıp birbirinizi kırmanız doğru değilhocam mesele satmak değil o örnek paylaşım zaten farklı forumda paylaşmışım ama o burda direk ben yapdım diye paylaştı ve o kanıtlayan yorumuda hala bulunuyor yorumlarda zaten paylaşan benim satışdaki objeyi paylaşma diye birşey yokki zaten o yapabiliyorumun örneği olarak "uygun fiyat size özel hizmet bana ulasin size gorsel yollayayim tasarimlarimi daha iyi görürsünüz " diye de yazmışım zaten fark etdiyseniz sizin dediğiniz gibi bir durum bile yok ortada
Benim asıl şikayetim resmen farklı üyeliklerinden bir kere prim yapdığı çalışmamdan hala prim yapmaya çalışmasıdır bu yüzden de suratıma küfür ediliyor gibi hissediyorum
- Konular
- 143
- Online süresi
- 25m 9s
- Reaksiyon Skoru
- 137
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 128
- DevLira
- 0
Editörlerin dikkat ettiği kurallara uyup uymaması, paylaşılan dosyanın kime ait olduğuna bakmıyoruz.Paylaşılan dosyaların bir çoğu zaten başkaları tarafından yapılmış paylaşılmış dosyalar.Sen emeğime saygı duymayıp alıntıdır yazmıyor diyorsan buna biz karışamayız o ikinizin arasında özel mesajdan konuşup anlaşmanız gerek yorumlarda tartışma çıkarıp birbirinizi kırmanız doğru değil
tamam hocam üzgünüm meşgul etdiğim için
- Konular
- 335
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 411
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- 1,083
- DevLira
- 48
link kırık güncellermisin
Turkmmo Flood Engelleme
link kırık güncellermisiniz
Turkmmo Flood Engelleme
link kırık güncellermisiniz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...