- Konular
- 143
- Online süresi
- 25m 9s
- Reaksiyon Skoru
- 137
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 128
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
turkmmoda adalet deyince insanın şöle gülesi geliyo
inanın hocam halimden anlayan birinin çıkması beni mutlu ediyor ben bu tabelayı güncelledim ama güncel olarak bile paylaşsam hem ilgi görmiyecek hem emeğime yazık oldu zaten hemde moderatörler verildi diyerek kaldıracak büyük ihtimal ile sorunumu açıkladım tüm modlara sadece black_paw insanlık yaparak hakkımı verdi o da dev gibi kayanın altına çivi ile asas501 den alıntıdır yazısı oldu kime yarar ne ye yarar
adam kendi hesabından ha la güncel tutmaya çalışıyor sorunumu iletdiğim mod lar adama teşekkür ediyor helal olsun iyi çalmışsın devam et der gibi 
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
inanın hocam halimden anlayan birinin çıkması beni mutlu ediyor ben bu tabelayı güncelledim ama güncel olarak bile paylaşsam hem ilgi görmiyecek hem emeğime yazık oldu zaten hemde moderatörler verildi diyerek kaldıracak büyük ihtimal ile sorunumu açıkladım tüm modlara sadece black_paw insanlık yaparak hakkımı verdi o da dev gibi kayanın altına çivi ile asas501 den alıntıdır yazısı oldu kime yarar ne ye yararadam kendi hesabından ha la güncel tutmaya çalışıyor sorunumu iletdiğim mod lar adama teşekkür ediyor helal olsun iyi çalmışsın devam et der gibi
![]()
Senin ve paylaşılmasını istemiyorsun madem tabelanın sana ait olduğuna dair kanıtların varsa bölüm editörlerinden Black_Paw,Vectors ya da qecekondu06'ya özel mesaj ile yolla gerekeni yaparlar :ka19: Ayrıca tabelanın tıpa tıp aynısını paylaşırsan açtığın konu kapatılır
Güncel ve farklı halini paylaşırsan kurallarada uyuyorsa kapatılmaz
Son olarak herkesin konuya yazılan ''Teşekkür'' anlayışı farklıymış onu anladım.Benim için konuya yazılan ''Teşekkür'' paylaşımından dolayı kişiye yararlı olduğunu belirtip paylaşımlarına devam et anlamı senin için ''helal olsun iyi çalmışsın devam et'' 
- Konular
- 143
- Online süresi
- 25m 9s
- Reaksiyon Skoru
- 137
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 128
- DevLira
- 0
Senin ve paylaşılmasını istemiyorsun madem tabelanın sana ait olduğuna dair kanıtların varsa bölüm editörlerinden Black_Paw,Vectors ya da qecekondu06'ya özel mesaj ile yolla gerekeni yaparlar :ka19: Ayrıca tabelanın tıpa tıp aynısını paylaşırsan açtığın konu kapatılırGüncel ve farklı halini paylaşırsan kurallarada uyuyorsa kapatılmaz
Son olarak herkesin konuya yazılan ''Teşekkür'' anlayışı farklıymış onu anladım.Benim için konuya yazılan ''Teşekkür'' paylaşımından dolayı kişiye yararlı olduğunu belirtip paylaşımlarına devam et anlamı senin için ''helal olsun iyi çalmışsın devam et''
![]()
hocam ben iskelet ağızına oynama efekti verdim ve modeldeki vertexleri optimize etdim paylaşayımmı ne dersiniz modlar bunu fark edermi 2. si ben zaten kanıtlarımı yorumlara atdım vector hocamız bazılarını sildi zaten bazıları duruyor tüm modlarada yazdım sadece black paw küçük bir jest yapdı yani dediğimde evet haksız olduğumu düşünmüyorum çünki tüm modlara yazdım yorumlara kanıt yolladım hatda yolladık arkadaşlarımda yolladı sadece ben değil tabelanın ilk halinin turkmmo da paylaştığım konudaki linkini bile yolladım tekrar sizede göstereyim belki benim halimden anlarsınız
http://www.turkmmo.com/ucretli-file...pc-tabela-item-vb-tasarlanip-serverinize.html- Katılım
- 17 Ağu 2014
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
hocam ben iskelet ağızına oynama efekti verdim ve modeldeki vertexleri optimize etdim paylaşayımmı ne dersiniz modlar bunu fark edermi 2. si ben zaten kanıtlarımı yorumlara atdım vector hocamız bazılarını sildi zaten bazıları duruyor tüm modlarada yazdım sadece black paw küçük bir jest yapdı yani dediğimde evet haksız olduğumu düşünmüyorum çünki tüm modlara yazdım yorumlara kanıt yolladım hatda yolladık arkadaşlarımda yolladı sadece ben değil tabelanın ilk halinin turkmmo da paylaştığım konudaki linkini bile yolladım tekrar sizede göstereyim belki benim halimden anlarsınızhttp://www.turkmmo.com/ucretli-file...pc-tabela-item-vb-tasarlanip-serverinize.html
Ben bölümde editör değilim editörler karar veriyor Vectors konuyu kapatmamış dediğin gibi
Sen paylaşımını yap daha önce paylaşılandan farklı olursa neden kapatılsın ki?- Katılım
- 7 Tem 2014
- Konular
- 872
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 4,113
- DevLira
- 0
Yabancı forum linki vermek istemiyorum, başka forumlarda objeyi paylaşıp gelip burada satıyorum diye konuyu kapattıramazsın.Bunun herhangi bir mantıklı açıklaması olamaz heralde paylaşmasaydınız objeyi zaten konuyu kapatacak ilk kişi bendim.hocam ben iskelet ağızına oynama efekti verdim ve modeldeki vertexleri optimize etdim paylaşayımmı ne dersiniz modlar bunu fark edermi 2. si ben zaten kanıtlarımı yorumlara atdım vector hocamız bazılarını sildi zaten bazıları duruyor tüm modlarada yazdım sadece black paw küçük bir jest yapdı yani dediğimde evet haksız olduğumu düşünmüyorum çünki tüm modlara yazdım yorumlara kanıt yolladım hatda yolladık arkadaşlarımda yolladı sadece ben değil tabelanın ilk halinin turkmmo da paylaştığım konudaki linkini bile yolladım tekrar sizede göstereyim belki benim halimden anlarsınızhttp://www.turkmmo.com/ucretli-file...pc-tabela-item-vb-tasarlanip-serverinize.html
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...