InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dolandırıcılık ve kanıtları !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kakaban
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakaban

Level 1
Üye
Konular
10
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İkroqlan arkadaşımız bu olayı kanıtlamıştır.
Merhaba,
Resimleri anlaşılır biçime getirmek için çok uğraştım lutfen okumaya üşenmeyin,

Öncelikle adminler bu konuyu kapatabilir gayet normaldir bunun görevleri olduğunu biliyorum
yani kapatabilirler ama resimler silinmesin artık dolandırıcılık olmasın
Dolandırıcılar yuzunden biz iş yapamıyoruz ekmeğimizi bilgilerimizle kazanamıyoruz,

Konu Metin2Bilisim.com Hasan Sarıtaş ile ilgili

Şimdi birçok kişinin bildiği gibi yıllardır iinsanları dolandıran bazılarına sunucusunu gerçekten teslim eden ama çeşitli bahenelerle 2.gun kapatan Firma Metin2Bilisim.com'un

Bana muhtaç olup tufaya getirme göruntulerini atıcam,

Bu göruntuler firmanın satışında etki yaratmak için değil kimsenin madur kalmaması içindir,

Şikayet konusu gördukce ciddi anlamda ben uzuluyorum o helal kazanılmış paranın nasıl boş yere gittiği,

Böyle Dolandırıcıları Kınıyorum artık herşeyi ucretsiz paylaşacağımki , parayla madur kalan insan kalmayacak,

kkXMRv.png

n7Jbo1.png

MEa1b6.png

kkXMa7.png

g59PGL.png

d57LJZ.png

yMzGD0.png

VV3QOV.png

LaOvM1.png

Oqyrb5.png

og6dW2.png

n7Jb6g.png

Şuanda internet üzerinden alışveriş yapacak olan vatandajlara sesleniyorum,
Ürününüzü gelin benden ondan, bundan , şundan alın yada almayın gibi birşey ima etmiyorum,
Sadece iş yapmadan önce ürün almadan önce iş yapacağınız firmayı iyice araştırın, çok basit ya en basitinden googlede firmanın ismini yazın mesela; " örnekfirma şikayet " bunu yazın bakın şikayet varmı o firma tarafından madur edilmiş bir vatandaş varmı paranızı çoluk cocuğunuzun , annenizin babanızın rıskını böyle insanlara yedirmeyin.!!

Adminlerden Konuyu kapatsalar bile resimleri silmemeleri için yüksek ricada bulunuyorum lütfen.

Dolandırıcı Madurunlarına Son !

Dolandırıcılık Maduruna Son.!

İkroqlan arkadaşımız bu olayı kanıtlamıştır.
Merhaba,
Resimleri anlaşılır biçime getirmek için çok uğraştım lutfen okumaya üşenmeyin,

Öncelikle adminler bu konuyu kapatabilir gayet normaldir bunun görevleri olduğunu biliyorum
yani kapatabilirler ama resimler silinmesin artık dolandırıcılık olmasın
Dolandırıcılar yuzunden biz iş yapamıyoruz ekmeğimizi bilgilerimizle kazanamıyoruz,

Konu Metin2Bilisim.com Hasan Sarıtaş ile ilgili

Şimdi birçok kişinin bildiği gibi yıllardır iinsanları dolandıran bazılarına sunucusunu gerçekten teslim eden ama çeşitli bahenelerle 2.gun kapatan Firma Metin2Bilisim.com'un

Bana muhtaç olup tufaya getirme göruntulerini atıcam,

Bu göruntuler firmanın satışında etki yaratmak için değil kimsenin madur kalmaması içindir,

Şikayet konusu gördukce ciddi anlamda ben uzuluyorum o helal kazanılmış paranın nasıl boş yere gittiği,

Böyle Dolandırıcıları Kınıyorum artık herşeyi ucretsiz paylaşacağımki , parayla madur kalan insan kalmayacak,

kkXMRv.png

n7Jbo1.png

MEa1b6.png

kkXMa7.png

g59PGL.png

d57LJZ.png

yMzGD0.png

VV3QOV.png

LaOvM1.png

Oqyrb5.png

og6dW2.png

n7Jb6g.png

Şuanda internet üzerinden alışveriş yapacak olan vatandajlara sesleniyorum,
Ürününüzü gelin benden ondan, bundan , şundan alın yada almayın gibi birşey ima etmiyorum,
Sadece iş yapmadan önce ürün almadan önce iş yapacağınız firmayı iyice araştırın, çok basit ya en basitinden googlede firmanın ismini yazın mesela; " örnekfirma şikayet " bunu yazın bakın şikayet varmı o firma tarafından madur edilmiş bir vatandaş varmı paranızı çoluk cocuğunuzun , annenizin babanızın rıskını böyle insanlara yedirmeyin.!!

Adminlerden Konuyu kapatsalar bile resimleri silmemeleri için yüksek ricada bulunuyorum lütfen.

Dolandırıcı Madurunlarına Son !

Dolandırıcılık Maduruna Son.!

Konuyu " Metin2 Vps-Dedicated Şikayetleri " Bolumene Acarsan Daha Etkili olur ve forumda rankı yok konu yanlıs yerde konu modlar tarafından kapanacak bosuna flood gecmeyın beyler

*Bölümle İlgisi Olmayan , Alakasız Konular Açmak Yasaktır ve Konu Kapatılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri