Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hosting Yetkilisi HK.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan balyozmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 318
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Simdi Bir Büyüğüm Olan Argehost Yani İzzet Kılıç Abim Geldi Dedi Ahmet Senin Hesaplarından Sahtecilik İçin Vermiyorlar Dedi,

Ve @lanetadam;
Tekrar tekrar başvuru yapmanıza gerek yok rank alamayacaksınız.
balyozmt2 ve by_ra adlı üyeliklerle eşleşmeniz bulunuyor, bu üyelikler ise adı geçen sahte ys ile rank almış firmada çalışmış durumda rank almışlar. Bu durumda rank alamayacaksınız. Birdaha başvuru yaparsanız sistemi oyalamaktan ban cezası alacaksınız. Size defalarca gerekli bilgi verildi.

Bu Yazdığı Yazıda 2 Tane Üyelik Belirtmiş. Herzaman Bilinirki Benim Hesablarım 2009dan Kalan Bir Hesabım.
Eşleşme Bulunuyor Dediniz. Tam Olarak Eşleşme Bulunması normal Değilmi 2 Sene Önce 3 Rank Alınabiliyordu. 3 Sene Önce 3 Kişide Rank Vardı . By_ra Balyozmt2 argehost hesaplarında Ve Size Temin edebilirimki 2009 dan beri aynıkişi firmanın başında ve sizi bir daha temin edebilirimki hiç bir sahtecilik yok. bana gerekli bilgiyi verirseniz Rank Alması İçin Herşeyi Yapabilirim Suan Benim Yüzümden Satış Turkmmoda Satış Yapamaması Zoruna Gidiyor.

Bana Gerekenleri Söyleyin Yapıyım Rankını Alsın.

@erdemaa;
gerekli bilgiyi verildiğinde ve rankı verildiğinde konuyu kapatabilirsiniz. sizden ricam konuyu kapatım taşımamanız Rank alınana Kadar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizim kayıtlarımızda kişinin eşleştiği üyelikler daha önce sahte ys ile rank almış bir firmada çalışmış veya bayilik almış durumda.
Bu durumda adı geçen Bilisiminter sahte ys'den dolayı rankı alınmış. Diğer gerekli tüm açıklamalar rank almak istenilen üyeliğin profilinde defalarca kez cevaplanarak açıklanmıştı. Sahte ys düzenleyip Turkmmo.com Game Hosting Yönetimini kandırmaya çalışan, kandırmaya yönelik belge düzenleyen kişilere, kişilerle bağlantılı olanlara rank veremeyiz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri