Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Satışta Olan Filesimi Gelip Warez Etmeye Calisiyorsunuz Üstüne üstlük D.mod'lar bile yorum atmışSATIŞ'Taki KONUM İÇİN BURAYA TIKLA
D.mod yorum yapamaz mı ?
D.mod yorum yapamaz mı ?
Yorum Yapamaz Deil Sonuçta Forum Yönetim Ekibine Katılmışsınız Satışta Olan bi Filesi Warez'e Karşı Kapatmanız Lazım'ken Teşekür ediyorsunuz Wtf ?
Yorum Yapamaz Deil Sonuçta Forum Yönetim Ekibine Katılmışsınız Satışta Olan bi Filesi Warez'e Karşı Kapatmanız Lazım'ken Teşekür ediyorsunuz Wtf ?
Forum kuralları içinde böyle bi kural yok.Sende paylaşım yap sanada teşekkür edeyim.Ve bu dosyalar wareze düştüyse sen çok bişi kaybetmezsin aynısından milyonlarca files var.İyi geceler.Buda son mesajım gerekli cevabı verdıgımı dusunuyorum.
Forum kuralları içinde böyle bi kural yok.Sende paylaşım yap sanada teşekkür edeyim.Ve bu dosyalar wareze düştüyse sen çok bişi kaybetmezsin aynısından milyonlarca files var.İyi geceler.Buda son mesajım gerekli cevabı verdıgımı dusunuyorum.
Bunca mod neden satıştaki olan şeyler ücretsiz paylaşılınca konu kapatıyor keyfi için mi ? Hayır. Yorum atmana bir şey demiyorum satışda olan bi filesın wareze düşmesine göz yumuyorsun ben buna kızıyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)