kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Pelin Melek Aslan - Avery [ Marsis Server Files ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pelin Melek Aslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorum Yapamaz Deil Sonuçta Forum Yönetim Ekibine Katılmışsınız Satışta Olan bi Filesi Warez'e Karşı Kapatmanız Lazım'ken Teşekür ediyorsunuz Wtf ?

Forum kuralları içinde böyle bi kural yok.Sende paylaşım yap sanada teşekkür edeyim.Ve bu dosyalar wareze düştüyse sen çok bişi kaybetmezsin aynısından milyonlarca files var.İyi geceler.Buda son mesajım gerekli cevabı verdıgımı dusunuyorum.

Forum kuralları içinde böyle bi kural yok.Sende paylaşım yap sanada teşekkür edeyim.Ve bu dosyalar wareze düştüyse sen çok bişi kaybetmezsin aynısından milyonlarca files var.İyi geceler.Buda son mesajım gerekli cevabı verdıgımı dusunuyorum.

Bunca mod neden satıştaki olan şeyler ücretsiz paylaşılınca konu kapatıyor keyfi için mi ? Hayır. Yorum atmana bir şey demiyorum satışda olan bi filesın wareze düşmesine göz yumuyorsun ben buna kızıyorum.

Server files warez değildir.

aylardır zaten benim elimde bulunuyordu senin bu server filesi ücretli olarak satma saçmalığın ne onu anlayamadım ben?

eğer ki sinsice 8 , 9 kişi kullanıcaksa hiç kullanmayacak işte konu işte files herkes yararlanıcak herkes kullanıcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri