- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bro 20k kafa yaptı herhalde. Yabani köpekleri saymazsak orada 4 kişi dalıyor sana. Zaten 20k yemişsin sersem yesen ne olur yemesen ne olur ki zaten orada sersem yememişsin. Anlattığın gibi 3 loncaya yarım saat değil 4-5 kişiye 20 saniye dayandığını görmüş olduk.
300 liralık atak okçun bana 2k mı vuruyor 3k mı ?
Not olarak şunu da diyeyim. Birisi çok damage yedi diye dalga geçecek bir insan değilim. Ama kendini tahtta görüyorsa ve yediği damageleri inkâr ediyorsa oturduğu yerin neresi olduğu hakkında bir güzel tartışırız.
Yediğim damage ortada zaten görünüyor orada ama ben ekipman açık siz bana atağınızı takmadan ben ates kusu ankamı cagırmassam ancak vurursunuz o damageyi . Anlatmak istediğim bu benim ..
Benim atak okcum Sura Şaman setti 300 liraya sizin lonca aranızda para toplayıp aldı bunu iyi biliyorsun . Amadiyorumkı bak Sura saman atak okcu algılıyorsun dimi 2 3 k dan bahsediyorsun banada algıladıgına iinanıyorum genede.
Not( 300 liraya derken ancreal loncagılını 250 liraya zor sattı galiba daahada düşük fiyata olabilir aradakı farkı forum severler dusunsun)
Herneyse sizlere laf yetişmiyor hepinizin nasıl itemlerle nasıl ayakta kaldığınızı biliyoruz sizin 10 luk bastığınız yerde biz basmadıgımızı çok iyi biliyorsunuz . Herneyse Tartışcak konu görmüyorum sizin le daha fazla
2ci köye gelinde saat 11 den önce biz çıkmamış olalım oyundan o ara görüşürüz. Zaten sarıdan biri geldimi Spirit falan geliyor sizden sizde eksık olmayn 2 bayrak 1 bayragı kesme çabalarınızda başarılar
Son düzenleme:
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Lan yusuf oyunu bıraktın hala mevzu kovalıyorsun yapma şöyle şeyler ben hallediyorum raad ol sen![]()
Aynen yusuf oyunu bıraktırcam buna 5k 6k yıyor boyna kralıyetı aldığına pişman oldu ki
Şamanından bahsetmicem elemana şamanı bozdurdum :m08:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu tarz damageler yüzünden Ama oyunda daha nice süprizlerim başlıcak merak etmeyin :ka19:Yeni bi karar aldım sizler forum oyuncuları çıktınız gördüğüm kadarıyla çenesiniz sadece .. Aldıgım karar doğrultusunda size oyunda yaptıklarımı resimlerle videolarla buraya taşıcam ben..
Artık sadece konu açıldıgı zaman teksas lılar yazdıgı ıcın tartısma gereği görmüyorum Tartışabilcem insanlar değilsiniz seviyemi düşüremem dahada.
Herkeze oyunda bol şanş:ka19:
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Yediğim damage ortada zaten görünüyor orada ama ben ekipman açık siz bana atağınızı takmadan ben ates kusu ankamı cagırmassam ancak vurursunuz o damageyi . Anlatmak istediğim bu benim ..
Benim atak okcum Sura Şaman setti 300 liraya sizin lonca aranızda para toplayıp aldı bunu iyi biliyorsun . Amadiyorumkı bak Sura saman atak okcu algılıyorsun dimi 2 3 k dan bahsediyorsun banada algıladıgına iinanıyorum genede.
Not( 300 liraya derken ancreal loncagılını 250 liraya zor sattı galiba daahada düşük fiyata olabilir aradakı farkı forum severler dusunsun)
Herneyse sizlere laf yetişmiyor hepinizin nasıl itemlerle nasıl ayakta kaldığınızı biliyoruz sizin 10 luk bastığınız yerde biz basmadıgımızı çok iyi biliyorsunuz . Herneyse Tartışcak konu görmüyorum sizin le daha fazla
2ci köye gelinde saat 11 den önce biz çıkmamış olalım oyundan o ara görüşürüz. Zaten sarıdan biri geldimi Spirit falan geliyor sizden sizde eksık olmayn 2 bayrak 1 bayragı kesme çabalarınızda başarılar
Ateş anka çıkarıp dalacam var mısın ? Savaşçı atağın olsa zaten 3k atacakmışsın. Ataksız 1k anca. Ben bayrak basmalarda enerji kullanmıyorum ancak sen envanterinde 10 tane enerjiyle dolanıyorsun. İşi savunma kısmına getirme altından kalkamazsın. Serdala bunlar yetmiyor de o sana yenisini gönderir.
Aynen yusuf oyunu bıraktırcam buna 5k 6k yıyor boyna kralıyetı aldığına pişman oldu ki
Şamanından bahsetmicem elemana şamanı bozdurdum :m08:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bu tarz damageler yüzünden Ama oyunda daha nice süprizlerim başlıcak merak etmeyin :ka19:
Yeni bi karar aldım sizler forum oyuncuları çıktınız gördüğüm kadarıyla çenesiniz sadece .. Aldıgım karar doğrultusunda size oyunda yaptıklarımı resimlerle videolarla buraya taşıcam ben..
Artık sadece konu açıldıgı zaman teksas lılar yazdıgı ıcın tartısma gereği görmüyorum Tartışabilcem insanlar değilsiniz seviyemi düşüremem dahada.
Herkeze oyunda bol şanş:ka19:
Öncelikle AncreaL çarı ile SPIRIT çarı aynı kişin değil. Cahilliğini her yerde konuşturmana gerek yok. Gene bir öğlen vakti klasiği itemsiz çara 21k atmışsın onu koyuyorsun. Bu resimleri savaşlarda alırsan daha yaratıcı olacak.
Bide dikkat çekeyim tartışmadan bahsederken bile fire veriyorsun. Çok haklısın biz tartışaBİLECEĞİN insanlar değiliz. Kendini o kadar yukarda görmene gerek yok.
Çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun. Yok sersem yedim yok 2 lonca var dedin. Gerçeği görünce geri vitese takıp saçmalamaya başladın gene. Yok onları atacam foruma yok bunları atacağım forumda diye konuşuyorsun. Bana icraat göster. Varsa benimle ilgili elinde damage paylaş.
Son düzenleme:
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ateş anka çıkarıp dalacam var mısın ? Savaşçı atağın olsa zaten 3k atacakmışsın. Ataksız 1k anca. Ben bayrak basmalarda enerji kullanmıyorum ancak sen envanterinde 10 tane enerjiyle dolanıyorsun. İşi savunma kısmına getirme altından kalkamazsın. Serdala bunlar yetmiyor de o sana yenisini gönderir.
Öncelikle AncreaL çarı ile SPIRIT çarı aynı kişin değil. Cahilliğini her yerde konuşturmana gerek yok. Gene bir öğlen vakti klasiği itemsiz çara 21k atmışsın onu koyuyorsun. Bu resimleri savaşlarda alırsan daha yaratıcı olacak.
Bide dikkat çekeyim tartışmadan bahsederken bile fire veriyorsun. Çok haklısın biz tartışaBİLECEĞİN insanlar değiliz. Kendini o kadar yukarda görmene gerek yok.
Çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun. Yok sersem yedim yok 2 lonca var dedin. Gerçeği görünce geri vitese takıp saçmalamaya başladın gene. Yok onları atacam foruma yok bunları atacağım forumda diye konuşuyorsun. Bana icraat göster. Varsa benimle ilgili elinde damage paylaş.
Bu 2 kişinin ayrı kişiler oldugunu biliyorum zaten dostum senin algılamanda zayıflık var yazdıklarımdan onu çıkartabildiysen... konuya scwahn dahil oldugu için spritten bahsediyorum ama fazla zorlama baksaana ne hale gelmişsin.
Fire demek he .:ka19:
Sizden yaşca ve zeka olarak üstün olduğumu dusunuyorum okudugum bölüm olsun ticari zekam olsun oyundaki karakterlerim olsun ..
Daha iiyisen tebrik ederim ama senden üst pozisyondayımdır emin ol.Bu tarz konuşmaları sevmem ama hakediyorsun bana bu sekılde ıthamlarda bulunarak.
Sen kimsinki sana damage atmaya çalışayım ? Bu triplerini yen artık.
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Bu 2 kişinin ayrı kişiler oldugunu biliyorum zaten dostum senin algılamanda zayıflık var yazdıklarımdan onu çıkartabildiysen... konuya scwahn dahil oldugu için spritten bahsediyorum ama fazla zorlama baksaana ne hale gelmişsin.
Fire demek he .:ka19:
Sizden yaşca ve zeka olarak üstün olduğumu dusunuyorum okudugum bölüm olsun ticari zekam olsun oyundaki karakterlerim olsun ..
Daha iiyisen tebrik ederim ama senden üst pozisyondayımdır emin ol.Bu tarz konuşmaları sevmem ama hakediyorsun bana bu sekılde ıthamlarda bulunarak.
Sen kimsinki sana damage atmaya çalışayım ? Bu triplerini yen artık.
Ama Schwan ve SPIRIT de aynı kişinin değil
Her taraf fire kokuyor zaten.Oyundaki karakterlerin ile nasıl daha üst pozisyonda olduğunu merak ediyorum şahsen. Mavi1deki çelik giyen elemanlara anca. Ben kimim ki bana damage atacaksın. Ama forumda herkese atak çarınla attığın 6kyı gösteriyorsun. Ben yokum aralarında. Afk olduğum zaman beklerim okçunla bir damage de bana at.
Son yorumum. Beyin fırtınası yapın ve konuyu anlamaya çalışın. Artık çarlarda kaç kişi oynuyorsanız.