- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hmm ondan devamlı senı kestıgımızde arkadaslarına soylermısın aga lutfen oyunu bırakıyorum tatsızlık cıkarmasınlar dıyorsun tek basına koy basmaya calısıp ayakta kalmaya calısıyordun demek vıdeoddayken ozamanlar sen .
Ondan bana pm atıyordun hep .
Garip çoçuk neyseki ss leri hep alıyorum çok iyiyim ya bukonuda :ka19:
Lafı tersinden anlama ben sana arkadaşlarına söyle boş konuşmasınlar,ugraşmak istemıyorum dedim
Ve Ayrıca ben hiç bir savaşta 20 k yemedim

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
:m08:- Katılım
- 13 Tem 2014
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Lafı tersinden anlama ben sana arkadaşlarına söyle boş konuşmasınlar,ugraşmak istemıyorum dedim
Ve Ayrıca ben hiç bir savaşta 20 k yemedim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.:m08:
Tek basınayım kykosdada ben varım orada 2 çarda oynuyorum sarılar bile gelmiş bana dalıyor tek başınayım .. Sersemlık yeme problemi var zaten çözüldü denilen herşeye sersem yiyen bi oyun neyseki o baahane değil kaç kişi dalıyor hepsı şaman kalkan takmıs saman atak takmış üstüne +150 atak saman ataklı scwan anka kuşu olmayan adama damage atmış utanmadan atak okcusuz indiremediğiniz çarı kendinizi rezil etme pahasına video cekıp atmışsınız yazık
Neyseki cevap verdim size Ki dalgasını geçmeye çalıştıgınızın çarın itemleri forumda mevcut kendini bilmez 250 liraya sattıgın loncalık carın heryerınden eksık savlarıyla benım sadece sıze 300 liraya sattıgım atak okcum kadar degıl senın çarın kalkmıssın 1000W ta nispet yapmaya çalışıyorsun:m08:
Neyse ki http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...8139-istisnalar-kaideleri-bozar-kyzikoss.html
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Tek basınayım kykosdada ben varım orada 2 çarda oynuyorum sarılar bile gelmiş bana dalıyor tek başınayım .. Sersemlık yeme problemi var zaten çözüldü denilen herşeye sersem yiyen bi oyun neyseki o baahane değil kaç kişi dalıyor hepsı şaman kalkan takmıs saman atak takmış üstüne +150 atak saman ataklı scwan anka kuşu olmayan adama damage atmış utanmadan atak okcusuz indiremediğiniz çarı kendinizi rezil etme pahasına video cekıp atmışsınız yazıkNeyseki cevap verdim size
Ki dalgasını geçmeye çalıştıgınızın çarın itemleri forumda mevcut kendini bilmez 250 liraya sattıgın loncalık carın heryerınden eksık savlarıyla benım sadece sıze 300 liraya sattıgım atak okcum kadar degıl senın çarın kalkmıssın 1000W ta nispet yapmaya çalışıyorsun:m08:
Neyse ki http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...8139-istisnalar-kaideleri-bozar-kyzikoss.html
Bro 20k kafa yaptı herhalde. Yabani köpekleri saymazsak orada 4 kişi dalıyor sana. Zaten 20k yemişsin sersem yesen ne olur yemesen ne olur ki zaten orada sersem yememişsin. Anlattığın gibi 3 loncaya yarım saat değil 4-5 kişiye 20 saniye dayandığını görmüş olduk.
300 liralık atak okçun bana 2k mı vuruyor 3k mı ?
Not olarak şunu da diyeyim. Birisi çok damage yedi diye dalga geçecek bir insan değilim. Ama kendini tahtta görüyorsa ve yediği damageleri inkâr ediyorsa oturduğu yerin neresi olduğu hakkında bir güzel tartışırız.
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tek basınayım kykosdada ben varım orada 2 çarda oynuyorum sarılar bile gelmiş bana dalıyor tek başınayım .. Sersemlık yeme problemi var zaten çözüldü denilen herşeye sersem yiyen bi oyun neyseki o baahane değil kaç kişi dalıyor hepsı şaman kalkan takmıs saman atak takmış üstüne +150 atak saman ataklı scwan anka kuşu olmayan adama damage atmış utanmadan atak okcusuz indiremediğiniz çarı kendinizi rezil etme pahasına video cekıp atmışsınız yazıkNeyseki cevap verdim size
Ki dalgasını geçmeye çalıştıgınızın çarın itemleri forumda mevcut kendini bilmez 250 liraya sattıgın loncalık carın heryerınden eksık savlarıyla benım sadece sıze 300 liraya sattıgım atak okcum kadar degıl senın çarın kalkmıssın 1000W ta nispet yapmaya çalışıyorsun:m08:
RoiGrossier'in dediği gibi Zaten 20k Yemissin Daha neyin çabasındasın anlamış değilim.
Ve benim kendini bilmez çarım hiç bir savaşta 20k yemedi

- Konular
- 88
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
RoiGrossier'in dediği gibi Zaten 20k Yemissin Daha neyin çabasındasın anlamış değilim.
Ve benim kendini bilmez çarım hiç bir savaşta 20k yemedi![]()
Lan yusuf oyunu bıraktın hala mevzu kovalıyorsun yapma şöyle şeyler ben hallediyorum raad ol sen