farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[Yardım] FreeBSD Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan restsaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 454
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar

FREEBSD Sürümü ; 9.2

Mysql Sürümü ; 5.5

localhost (sabit ıp veya hamachi )üzerine nasıl kurabilirm sorunsuz bir şekilde içerisinde yenilikler ve bazı değişikler yapmak istiyorum.

arkadaşlar

FREEBSD Sürümü ; 9.2

Mysql Sürümü ; 5.5

localhost (sabit ıp veya hamachi )üzerine nasıl kurabilirm sorunsuz bir şekilde içerisinde yenilikler ve bazı değişikler yapmak istiyorum.

bana nedense freebsd nin 9.1 sürümü daha cazip geliyor su ana kadar gördügüm bütün filesleride calıstırıyor. asırıya gerek yok bence. 9.2 kurulumu forumda var http://www.turkmmo.com/freebsd/3199241-freebsd-92-mysql-55-kurulumu.html

bana nedense freebsd nin 9.1 sürümü daha cazip geliyor su ana kadar gördügüm bütün filesleride calıstırıyor. asırıya gerek yok bence. 9.2 kurulumu forumda var http://www.turkmmo.com/freebsd/3199241-freebsd-92-mysql-55-kurulumu.html
kardeş galiba anlatamadım localhost diyorum puty felan ne alakaa ben ya hamachi yada sabit ıpde kurup fileste değişiklikler yapıcamm ama normal freeBSD 7.2 de yani virtual pcde kursam çalışırmı ?

kardeş galiba anlatamadım localhost diyorum puty felan ne alakaa ben ya hamachi yada sabit ıpde kurup fileste değişiklikler yapıcamm ama normal freeBSD 7.2 de yani virtual pcde kursam çalışırmı ?

bende anlatamadım heralde hamachiye 9.1 veya 9.2 kurulmuyormu sanıyorsunuz acaba ? .iso su olduktan sonra virtualbox ile hangi sürüm olursa çalıştırabilirsiniz. putty ne alaka derkende wmvare de bir ssh aracı değilmi ? kodları nereye yazcan putty diyince aklına ssh gelsin ssh erişimi yaptını her taraf ile o kodları yazarsın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri