HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dosya boyutu 56.7 mb tuttu bendeHazır pack yerine anlatım ekliyebilirsin öncelik hazır dosyalarda olmamalı bilmeyenlere nasıl yapıldığını öğretmek olmalı :ka19: Bu şekilde herkes öğrenebilir
Vaktim olursa yapılışı ile ilgili videoda çekerim
Kaslarım şekil
:m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08:Suranın yanında amele gibiydi şimdi eş değer oldular![]()
Ne zamandır arayan arkadaşlarımız vardır, bugüne kadar açılan konuların hepsini denedim hiçbiri çalışmadı ayrıca linkleri kırık benim size vereceğim linkten sorunsuzca kullanabileceksiniz.
Savaşçı karakteri düz durur kambur görünmez.
önceki hali :
![]()
sonraki hali
![]()
Gelelim indirmeLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Totticilere gelsinLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not: Kanatlar ve bayrak dahil değildir, sadece düz duruş.
Çalıştığına dair teşekkürler @DarkKnights;
BİLGİLENDİRME : Serverine Ortak Arayan Bana Ulaşsın.Her Konuda Uzmanımdır !
*Auto Pack Yapılır
*Files Verilir
*Serverinize Özel Hackshield Koruması Yapılır
*Site Tasarımı Yapılır
*Serverinizde Sıkıntılar Hemen Düzeltilir
Kod:
HakanTREVOL - 2015-2016 Bilişim Teknolojisi !
Epvp'de güzel bir kanat paylaşımı buldum, eğer istersen bir bak denerim. Arşivime atmıştım öyle duruyor. İstersen, başka şeyler de yollayablirim.İnşallah onada zaman gelicek hocam ondan önce sağlam bir alt yapılı files paylaşımı yapıcam aksilik çıkmazsa
Kanat;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Labirent event mapı;
Wom2 Maplar;
XOX;
Itemshop;
Epvp'de güzel bir kanat paylaşımı buldum, eğer istersen bir bak denerim. Arşivime atmıştım öyle duruyor. İstersen, başka şeyler de yollayablirim.
Kanat;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Labirent event mapı;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Wom2 Maplar;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
XOX;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Itemshop;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Labirent map ve itemshop hoşuma gitti işten çıkıp vaktim olduğunda eklemeye çalışıcam :ka19:
@ZacqooLeaven; konuya ekliyebilirsin
![]()
Denediğim serverda index'e eklenmiyordu bende PC.eix PC.epk packlerini açarak içindeki sırasıyla ymirwork/pc/warrior/general dizinine wait.gr2 ve wait_1.g2 dosyalarını attıktan sonra packi kapatıp oyunun pack dosyalarıyla değiştirince oyunda aktif oldu
![]()
rambo shinsoo katliyamı :m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)