xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Savaşçı Karakter Dik Duruşu 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZacqooLeaven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bunu bayragı kaldırıp o halini atarmısın acaba sana zahmet olmassa

Ne zamandır arayan arkadaşlarımız vardır, bugüne kadar açılan konuların hepsini denedim hiçbiri çalışmadı ayrıca linkleri kırık benim size vereceğim linkten sorunsuzca kullanabileceksiniz.

Savaşçı karakteri düz durur kambur görünmez.

önceki hali :

bakuganlarforever_1285245533.jpg

sonraki hali

Pq0PV6.png

Gelelim indirme
Totticilere gelsin

Not: Kanatlar ve bayrak dahil değildir, sadece düz duruş.
Teşekkürler :)

2hUKDgq.jpg

@ZacqooLeaven; konuya ekliyebilirsin :) Denediğim serverda index'e eklenmiyordu bende PC.eix PC.epk packlerini açarak içindeki sırasıyla ymirwork/pc/warrior/general dizinine wait.gr2 ve wait_1.g2 dosyalarını attıktan sonra packi kapatıp oyunun pack dosyalarıyla değiştirince oyunda aktif oldu :)

Son düzenleme:

2hUKDgq.jpg

@ZacqooLeaven; konuya ekliyebilirsin :) Denediğim serverda index'e eklenmiyordu bende PC.eix PC.epk packlerini açarak içindeki sırasıyla ymirwork/pc/warrior/general dizinine wait.gr2 ve wait_1.g2 dosyalarını attıktan sonra packi kapatıp oyunun pack dosyalarıyla değiştirince oyunda aktif oldu :)

Teşekkürler konuya ekledim , senin dediğin yöntem ilede yapılabilirdi ama dosya boyutu fazla olmasından dolayı iptal ettim daha sonra herkezin rahatlıkla kullanabileceği boyuta düşürdüm bu sayede sorunsuzca kullanılabiliyor :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri