HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bunu bayragı kaldırıp o halini atarmısın acaba sana zahmet olmassa
bunu bayragı kaldırıp o halini atarmısın acaba sana zahmet olmassa
Bayrak ve kanat dahil değil sadece duruş dahil, sanırım resmi tekrar guncelleyecegim

TeşekkürlerNe zamandır arayan arkadaşlarımız vardır, bugüne kadar açılan konuların hepsini denedim hiçbiri çalışmadı ayrıca linkleri kırık benim size vereceğim linkten sorunsuzca kullanabileceksiniz.
Savaşçı karakteri düz durur kambur görünmez.
önceki hali :
![]()
sonraki hali
![]()
Gelelim indirmeLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Totticilere gelsinLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not: Kanatlar ve bayrak dahil değildir, sadece düz duruş.

Denediğim serverda index'e eklenmiyordu bende PC.eix PC.epk packlerini açarak içindeki sırasıyla ymirwork/pc/warrior/general dizinine wait.gr2 ve wait_1.g2 dosyalarını attıktan sonra packi kapatıp oyunun pack dosyalarıyla değiştirince oyunda aktif oldu 
Son düzenleme:
@ZacqooLeaven; konuya ekliyebilirsin
![]()
Denediğim serverda index'e eklenmiyordu bende PC.eix PC.epk packlerini açarak içindeki sırasıyla ymirwork/pc/warrior/general dizinine wait.gr2 ve wait_1.g2 dosyalarını attıktan sonra packi kapatıp oyunun pack dosyalarıyla değiştirince oyunda aktif oldu
![]()
Teşekkürler konuya ekledim , senin dediğin yöntem ilede yapılabilirdi ama dosya boyutu fazla olmasından dolayı iptal ettim daha sonra herkezin rahatlıkla kullanabileceği boyuta düşürdüm bu sayede sorunsuzca kullanılabiliyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)