noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Nasıl files istersiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buyukweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 708
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bunu not alıyorum, olumlu olarak dönüş yapacağımı umuyorum size. (1 hafta içinde)

Bence DemirGamenin 34K Filesini Alın Onun Üzerinden 120 Level İtemli Bir Files Çıkarabilirsiniz Eski Turkuaz Zırhları Ve Ve yeni Map Boss Şeklinde 2-3 Kodlamayla Bence En Sağlam Üretici Firma Olabilirsiniz Şuan Benim Gözümde Demirgamenin 34K files Çogu 40K filesten Hayli Hayli Üstün 40K da olmıyan özellikler var çnkü :)

Dediğiniz Gibi Doğru Düzgün Problemsiz Bir Files Gelmedi Piyasaya , Eğerki Notlarınızı Aldıktan Sonra Özel Files Yaptırmak İsterseniz Makul Fiyatlarda Anlaşabiliriz. İyi Forumlar

Müşterisi olarak büyükweb den çok memnun'um sizin zaten filesleriniz sağlam en azından bu güne kadar aldıklarım ve şuan serveri açmak için almış olduğum filesde
Fileslerde bana göre buğ ve açık önemli gerisi teferruat.eklentiler daha sonra kullanıcı tarafındanda eklenir.Ücretli fileslere hiç gerek yok bence zaten hepsi sendeki bendekinin aynısı bi farkları yok eklentilerde sağdan soldan ekleme hiçkimse filesine özel bir eklenti getirmedi

Öncelikle görüşünüzü çok beğendim bir firmanın müşterinin fikrini alması beni mutlu etti

-Eğer fikrime saygı duyarsınız orta derece bol dönüşümlü filesler bana göre 1 adım öndedir tabi yeniliklerden haberdar level sınırı 250 farklı maplar çölde ring vb bir çok yenilikli bir filesli servarlar daha çok tutuyor benim kanatimce aynı görüşe sahip arkadaşlar mutlaka vardır

Örnek olarak :http://i.hizliresim.com/YPDXEA.jpg - http://i.hizliresim.com/9XQJ23.jpg

BÖYLE BİR FİLES PİYASADA : 150 TL -200 Civarıdır

Açıkcası böyle bir filesli bilişim bulsam ben 1 dakika bile durmam tabi firmanın misyonu ve vizyonuda önemli.

aynı sekıl bnde katılıyorum

Merhaba, bu 40k filesler geldi hoş geldi ancak bol bol hatalarla geldi :)

Bizde bu lycanlı ve lycansız filesler de çok fazla hata aldık tabi bunda benim eski çalışanlarımın da etkisi var.

40k filesler güncel olduğu için bir çok alanda hata çıkıyor günlerdir uğraşıyoruz bunlarla ilgili...

Şimdi elimde çok güzel 34k 40k filesler mevcut, 0 a yakın hatalı lycanlı fileste ki tüm hatalar da çözüldü yani neredeyse hatasız filesler.

Merak ettiğim konu ise müşteriler ne tür filesler ister? Nasıl files ilginizi çeker ?

--------

Yeri olmadığını biliyorum ancak burada müşterilerin yorumlarına göre hareket etmeyi planlıyorum hizmeti alan müşteriler olduğuna göre onlarında fikirlerini almamız gerek diye düşünüyorum. :)

Metin2 2009 Server Filesi arayan birçok kişi biliyorum herkez eski Metin2'yi özledi bilin istedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri