TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Nasıl files istersiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buyukweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 708
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buyukweb

Level 7
TM Üye
Konular
57
Online süresi
1mo 2d
Reaksiyon Skoru
367
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
199
MmoLira
3,999
DevLira
0
Ticaret - 100%
1   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, bu 40k filesler geldi hoş geldi ancak bol bol hatalarla geldi :)

Bizde bu lycanlı ve lycansız filesler de çok fazla hata aldık tabi bunda benim eski çalışanlarımın da etkisi var.

40k filesler güncel olduğu için bir çok alanda hata çıkıyor günlerdir uğraşıyoruz bunlarla ilgili...

Şimdi elimde çok güzel 34k 40k filesler mevcut, 0 a yakın hatalı lycanlı fileste ki tüm hatalar da çözüldü yani neredeyse hatasız filesler.

Merak ettiğim konu ise müşteriler ne tür filesler ister? Nasıl files ilginizi çeker ?

--------

Yeri olmadığını biliyorum ancak burada müşterilerin yorumlarına göre hareket etmeyi planlıyorum hizmeti alan müşteriler olduğuna göre onlarında fikirlerini almamız gerek diye düşünüyorum. :)

Merhaba, bu 40k filesler geldi hoş geldi ancak bol bol hatalarla geldi
:)

Bizde bu lycanlı ve lycansız filesler de çok fazla hata aldık tabi bunda benim eski çalışanlarımın da etkisi var.

40k filesler güncel olduğu için bir çok alanda hata çıkıyor günlerdir uğraşıyoruz bunlarla ilgili...

Şimdi elimde çok güzel 34k 40k filesler mevcut, 0 a yakın hatalı lycanlı fileste ki tüm hatalar da çözüldü yani neredeyse hatasız filesler.

Merak ettiğim konu ise müşteriler ne tür filesler ister? Nasıl files ilginizi çeker ?

--------

Yeri olmadığını biliyorum ancak burada müşterilerin yorumlarına göre hareket etmeyi planlıyorum hizmeti alan müşteriler olduğuna göre onlarında fikirlerini almamız gerek diye düşünüyorum. :)

Öncelikle görüşünüzü çok beğendim bir firmanın müşterinin fikrini alması beni mutlu etti

-Eğer fikrime saygı duyarsınız orta derece bol dönüşümlü filesler bana göre 1 adım öndedir tabi yeniliklerden haberdar level sınırı 250 farklı maplar çölde ring vb bir çok yenilikli bir filesli servarlar daha çok tutuyor benim kanatimce aynı görüşe sahip arkadaşlar mutlaka vardır

Örnek olarak :http://i.hizliresim.com/YPDXEA.jpg - http://i.hizliresim.com/9XQJ23.jpg

BÖYLE BİR FİLES PİYASADA : 150 TL -200 Civarıdır

Açıkcası böyle bir filesli bilişim bulsam ben 1 dakika bile durmam tabi firmanın misyonu ve vizyonuda önemli.

Son düzenleme:

Öncelikle görüşünüzü çok beğendim bir firmanın müşterinin fikrini alması beni mutlu etti

-Eğer fikrime saygı duyarsınız orta derece bol dönüşümlü filesler bana göre 1 adım öndedir tabi yeniliklerden haberdar level sınırı 250 farklı maplar çölde ring vb bir çok yenilikli bir filesli servarlar daha çok tutuyor benim kanatimce aynı görüşe sahip arkadaşlar mutlaka vardır

Örnek olarak :http://i.hizliresim.com/YPDXEA.jpg - http://i.hizliresim.com/9XQJ23.jpg

Açıkcası böyle bir filesli bilişim bulsam ben 1 dakika bile durmam tabi firmanın misyonu ve vizyonuda önemli.

Bunu not alıyorum, olumlu olarak dönüş yapacağımı umuyorum size. (1 hafta içinde)

Bunu not alıyorum, olumlu olarak dönüş yapacağımı umuyorum size. (1 hafta içinde)

Arkadaşla aynı görüşteyim arkadaş içimden geçenleri dökmüş sanki böle serverları player olarakda oynadım şahsen böle bir files firmanızı göklere çıkarır tutkunları İÇİN :ka19:

Son düzenleme:
Merhaba, bu 40k filesler geldi hoş geldi ancak bol bol hatalarla geldi :)

--------

Mesela 2 gündür orta derece çok dönüşümlü server arıyorum ama bulamıyorum 2-3 bilişimde var onlarda sağlam ayak değil zaten :)
ama çok dönüşümlü olmasıyla bitmicek 2015 sistemlerin olması lazım 5li envanter hızlı ch 80li pazar gibi vs çok fazla map olmasına karşıyım neden derseniz nerde çokluk orda b*kluk :D fazla map olursa pack boyutu çok büyük oluyor bug vs gibi hatalarda fazla olabiliyor level sınırı 250 bile olsa mesela örnek veriyorum 150 ye kadar sürgün 1.kat 150-250 sürgün 2.kat
sürgündeki mobların damagelerini ve explerini ayarladıktan sonra iş kolay dediğim gibi buna benzer çok dönüşümlü 34k veya 40k files bulsam direk alırım hiç düşünmeden hadi 2015 sistemleride geçtim 34k veya 40k olması bile yeter çünkü 34 veya 40k 120 silahları olan files hiçbir bilişimde yok hepsi 2089 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri