HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba hesabım 2012 de bı kere ban yemıştı sonra açıldı yanı sıcıl temız deıl
bu gunde hatta yarım saat önce adam pm attı şunu kıllat dıye benımde kafam dağınık trollıyım dedım sadece
"o kılıc senın g*tune gırse nası hıssedersın" yazdım biride hemen ss almış YETKİLİLER sizce ortalama kaç gün ban yıyeceğim
bu gunde hatta yarım saat önce adam pm attı şunu kıllat dıye benımde kafam dağınık trollıyım dedım sadece
"o kılıc senın g*tune gırse nası hıssedersın" yazdım biride hemen ss almış YETKİLİLER sizce ortalama kaç gün ban yıyeceğim
kardeşim napayım adam huzurumu bozdu ya tam yenıden başladım çar dızıyom bı kelıme yazdım adam anında ss alıyo yemın edıyom eskıdende vardı boyle son derece cıddı resmı adamlar bi nesilleri tükenmedi :/
merhaba hesabım 2012 de bı kere ban yemıştı sonra açıldı yanı sıcıl temız deıl
SS niz işleme alındığında
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adresinden kaç gün banlandığını görebilirsiniz.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)