darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

ban hakkında?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan golev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba hesabım 2012 de bı kere ban yemıştı sonra açıldı yanı sıcıl temız deıl

bu gunde hatta yarım saat önce adam pm attı şunu kıllat dıye benımde kafam dağınık trollıyım dedım sadece
"o kılıc senın g*tune gırse nası hıssedersın" yazdım biride hemen ss almış YETKİLİLER sizce ortalama kaç gün ban yıyeceğim

kardeşim napayım adam huzurumu bozdu ya tam yenıden başladım çar dızıyom bı kelıme yazdım adam anında ss alıyo yemın edıyom eskıdende vardı boyle son derece cıddı resmı adamlar bi nesilleri tükenmedi :/

merhaba hesabım 2012 de bı kere ban yemıştı sonra açıldı yanı sıcıl temız deıl

bu gunde hatta yarım saat önce adam pm attı şunu kıllat dıye benımde kafam dağınık trollıyım dedım sadece
"o kılıc senın g*tune gırse nası hıssedersın" yazdım biride hemen ss almış YETKİLİLER sizce ortalama kaç gün ban yıyeceğim

SS niz işleme alındığında Adresinden kaç gün banlandığını görebilirsiniz.

Konuşmanın tamamını görmeden kimse şu kadar süre ban yersiniz vs tahmininde bulanamaz.Eğer uzaklaştırma alırsanız siteden giriş yaparak günü öğrenebilirsiniz.Daha fazla soru için lütfen destek sistemini kullanınız.

İyi Günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri