Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

GM'lik Tecrübesi Olanlar(Detaylı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hacimert0653
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 206

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Merhaba Herkese..

Uzun zamandır metin2 oynamıyordum ben ve tekrar oynamaya karar verdim.. Hep oyuncu olarak oynardım ve artık oynarsam kendi serverimi açarım diyorum.. Kendi serverimi açacam ama GM'lik hakkında pek bir bilgim yok..

Şuan benim amacım Haziran ayında bir pvp server açmak ve 2 Sitede reklam vermek.. Reklam için maddi açıdan epeyi reklam yapacam ben.. Eğer oyundan ve oyunun sitesinden anlayan varsa ulaşsın bana

Not:Reklamı örnek veriyorum yarın yapacaksam sitede bizim açacagımız serverin linkine tıklandımı sallıyorum 13.06.2015 Tarihinde açılacak.. Faceden takip et linki fln.. Oyuna yenilikler eklemekte bilgisi olabilecekelr buradan yazsın..

Arkadaşlar Merhaba Herkese..

Uzun zamandır metin2 oynamıyordum ben ve tekrar oynamaya karar verdim.. Hep oyuncu olarak oynardım ve artık oynarsam kendi serverimi açarım diyorum.. Kendi serverimi açacam ama GM'lik hakkında pek bir bilgim yok..

Şuan benim amacım Haziran ayında bir pvp server açmak ve 2 Sitede reklam vermek.. Reklam için maddi açıdan epeyi reklam yapacam ben.. Eğer oyundan ve oyunun sitesinden anlayan varsa ulaşsın bana

Not:Reklamı örnek veriyorum yarın yapacaksam sitede bizim açacagımız serverin linkine tıklandımı sallıyorum 13.06.2015 Tarihinde açılacak.. Faceden takip et linki fln.. Oyuna yenilikler eklemekte bilgisi olabilecekelr buradan yazsın..

Kardesim İnan Cok Sıkıcı Bisey Yani Uğrası Felan Cok 2 haftadır kurdugum pvp uzerınde calısıyorum hala çalısıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri