Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Pack Edit , User Çekme , Professional GA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boyabatburak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 192

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yaşım 16 , Günlük Online Sürem Yaklaşık 13 Saat , Kendi Serverimde şuan [TL] lik yapıyorum , fakat site açacağım için serveri kapatıyorum....
Bu yüzden de kendime kullanıcılara destek olabileceğim yeni bir server aryorum !!

NOT : Arkadaşlar Şuan Serverim de 3000 Kayıtlı Kullanıcı Var ve Serverimi Cuma Günü Kapatıyorum , Şuan Oyundaki Oyuncuları mı , Yetkili Olarak Gideceğim Servere Yönlendireceğim !!!

##Özelliklerim>>##

# Navicat ve Putty'den %100 Anlarım
#Filezilla'dan da %100 Anlarım , Zaten Bir Webmasterım :d
#Servere 120 lwl item pack yapabilirim
#Servere auto pack yaparım
#Servere zombi pack yaparım
#İtem dönüşümleri vs. anlarım
#Servere panel ve forum kurabilirim
#Kullanıcılarla iyi iletişim kurarım , ancak kurallardan asla taviz vermem !
#Navicattan editli item yapabilirim (ama buna gerek yok , zaten panel ayarlayacaz)
#Servere çok iyi üye çekerim , reklam yapabilme yeteneğim çok iyi ( TM üyeliğim var )
#Pack editleyebilirim , servere girerken çıkan resimleri ve ışınlanırken çıkan resimleri değiştirebilirim
#Facebook sayfası açarım :d
#İsterseniz yanımda benimle aynı özelliklere sahip bir yetkili daha getirebilirim
#Tek amacım kullanıcıllara yardım etmek , ve onları eğlendirmek
#Kendi serverimde [TL]lik yapıyorum şuan ama kapatacağım , serverimde çok sevilen bir yetkiliyim
#Tüm GM kodlarını iyi biliyorum .....
# ve daha birçok özellik !! ( Aklıma gelmiyor , siz sorun ben cevaplayım :d )

Not : Arkadaşlar Sadece GA yada TL Teklifleriyle İlgileniyorum (Büyük Serverler Hariç , Büyük Serverler de GM'lik de Yapabilirim..) |||| (Günlük bana yaklaşık on adet teklif geliyor , TL tekliflerini daha öncelikli alacağım !)
İletişim ;

boyabatburak@hotmail.com ( online iletişim kurmak isteyenlerer )
isciburak@gmail.com ( mail yollamanız durumunda en geç bir gün içinde size geri dönerim )

Not : Arkadaşlar tek hazmedemediğim şey , benimle aynı yetkiye sahibken
diğer yetkili kişinin benim yaptıklarımı yapmayıpta yönetinin buna bir şey dememesidir!!!!! ((( Örn : Server de iki GM'yiz mesela ben
gece gündüz reklam yapacam , serverle ilgilenecem ama diğer GM bunları yapmayacaksa işte buna hazmedmem ve bana gelecek
teklifler de böyle serverleri istemiyorum .... bana göre tüm yetkililer görevlerini eksiksiz yapmalı !!! )))

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri