HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
:m08::m08::m08:helipax demiyor ki bu adam nasıl soyulmuş, benim hesabım o an soyulurken ve ben yoksam bunun videosunu nasıl alabilirim diyor.
Evet dediğiniz gibi hesabın soyula bilmesi için şifrenin bilinmesi yada verdiğiniz diğer 2 şıktan birisinin olması gerekir fakat demek istediğim soruyu arkadaş sormuş
Oyunda birçok kişinin hesabının soyulduğunu görüp duyabiliyoruz demek istediğim bu durumda hesabı soyulan kişinin haberi dahi yok ise soyulma anının videosunu nasıl verebilir
orada söyle bir durum doğuyor.. hesap güvenliği... eğer benim sunucularımın bir açığından senin şifrene ulaşmış ise tamam gereken iadeler vs. yapılır. fakat. eğer senin sorumsuzluğun veyahut başka birine güvenmen sebebi ile karakterin soyluyorsa.. mesela şifre paylaşımı yaptın.. 1 2 gün sonra tüm itemlerini aldı. burada bizi suçlu bulamazsın. yukarıda bunu anlatmak istemiştik...
:m08::m08::m08:helipax demiyor ki bu adam nasıl soyulmuş, benim hesabım o an soyulurken ve ben yoksam bunun videosunu nasıl alabilirim diyor.
aferin bana bilmediğim birşey söyledin
Vıdeo Alsan Ne Olacakkı Eger Alsaydın Olay Aynen Soyle Olurdu
Vıdeoyu Gonderırdın Yonetıcıler Ilslem Yapılmısdır Der Item Alman Istersın Vermezler (Tıcaret Sahnesı Var) Item Iadesı Yok Derler Konuyu Kptırlr.
Sonr Banlanan Oyuncu 1 sene SOnra Ban Affındn Gelır Durum Boyle Gecmıs Olsun
Vıdeoyu Gonderırdın Yonetıcıler Ilslem Yapılmısdır Der Item Alman Istersın Vermezler (Tıcaret Sahnesı Var) Item Iadesı Yok Derler Konuyu Kptırlr.
helal olsun Caner tam ozetledın olayı :ka19:
helal olsun Caner tam ozetledın olayı :ka19:
ama burada bizi suçlayamazsın kii.. karakter ve item güvenliği sana ait burada ticaret yapacağın kişiyi iyi seçmelisin. burada bize düşen eğer kanıtın var ise o karakteri sunucularımızdan uzaklaştırmak.. ekstra bir şey olamaz