PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

SaÇmalik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Elysio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

durumu yanlış anladınız :) demek istediğim zaten kişiyi şuçlamak için yeterli kanıtınız yok. ticaret sahnesi olsun ve çekmiş olduğunuz o videoda tarih saat kısmı olsun. bunları belirli bir kural içerisinde yapmamız gerekiyor.
Yorumunuzu okudumda aklımda takılan küçük bir soru var diyelimki bir kişi benim hesabıma girdi hesabımı soyuyor ben bu soyulma anında hesabımda olmadığım için nasıl ticaret sahnesini video alabilirim ki bu biraz fazla ironik bir durum değil mi ?

Yorumunuzu okudumda aklımda takılan küçük bir soru var diyelimki bir kişi benim hesabıma girdi hesabımı soyuyor ben bu soyulma anında hesabımda olmadığım için nasıl ticaret sahnesini video alabilirim ki bu biraz fazla ironik bir durum değil mi ?

Adamın senin hesabını soyabilmesi için şifreni bilmesi lazım.

1) Şifreni verdin adam boş anında seni soydu (dostum sandım güvendim geyiği)
2) xxx.tr.gg Elym2 kraliyet veriyor etkinlikte bedava olayı
3) Elym2 balık botu elym2 efsun botu ayağına yediğiniz trojan

Onun dışında bir oyuncunun şifresi çalınıp itemleri nasıl alınabilir? Böyle kudretli bir güç varsa oyuncularla uğraşmaz direk gm hesaplarını soyar sonuçta çoğu yetki onlarda var

Onun dışında bir oyuncunun şifresi çalınıp itemleri nasıl alınabilir? Böyle kudretli bir güç varsa oyuncularla uğraşmaz direk gm hesaplarını soyar sonuçta çoğu yetki onlarda var

:m08::m08::m08:helipax demiyor ki bu adam nasıl soyulmuş, benim hesabım o an soyulurken ve ben yoksam bunun videosunu nasıl alabilirim diyor.

Evet dediğiniz gibi hesabın soyula bilmesi için şifrenin bilinmesi yada verdiğiniz diğer 2 şıktan birisinin olması gerekir fakat demek istediğim soruyu arkadaş sormuş
:m08::m08::m08:helipax demiyor ki bu adam nasıl soyulmuş, benim hesabım o an soyulurken ve ben yoksam bunun videosunu nasıl alabilirim diyor.
Oyunda birçok kişinin hesabının soyulduğunu görüp duyabiliyoruz demek istediğim bu durumda hesabı soyulan kişinin haberi dahi yok ise soyulma anının videosunu nasıl verebilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri