- Konular
- 340
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- -29
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yazın yaklaşması ile beraber geri dönmeye başlıyorum 
Bunun için benle beraber başlayıp sonra beni geçen arkadaşlar var Co-Admin Olmuş hatta hep hayal ettiğim yerlerde olmak isterdim ama geri gelemedik
Olamadı umarım forum bırakdığımdan daha iyi bir seviyeye çıkmıştır tekarar aktif bydemir06 aranızda GM İlanları bölümünde kaldığım yoğun çalışmaya devam edeceğim bunun haricinde minecraft ' da tabiki
Turkmmo' ya geri dönmemin etkisi ile diğer canlanacak bir bölüm ise MMO Katagorisi olacaktır.
Bir çoğunuzun ulaşamayacağı haberi cabu ve kıssa süre içerisinde duyurmaya gayret edeceğim.
En önemli mesele ise Geldiğimde dikkatimi çeken bir kuralın kaldırılması Deneme Mod Konusu Uzman Üye olmak zorun değilmiş.
Bu forumun bekkasını bana göre düşürecektir ama en iyisini yine adminlerimiz yapacaktır.
Şimdiden herkes ' e teşekkürler İyi Forumlar.
Forumun Eski Çılgın Sesiz ve Atarlı Üyesi '' Makarna Çocuk /Yeniler Anlamaz/ ''
Video işleri askıda olacaktır.
Sebebi ; üniversitenin sağladı internet hızı ile bu olanaksız olmasıdır.
ByDemiR06

Bunun için benle beraber başlayıp sonra beni geçen arkadaşlar var Co-Admin Olmuş hatta hep hayal ettiğim yerlerde olmak isterdim ama geri gelemedik

Olamadı umarım forum bırakdığımdan daha iyi bir seviyeye çıkmıştır tekarar aktif bydemir06 aranızda GM İlanları bölümünde kaldığım yoğun çalışmaya devam edeceğim bunun haricinde minecraft ' da tabiki

Turkmmo' ya geri dönmemin etkisi ile diğer canlanacak bir bölüm ise MMO Katagorisi olacaktır.
Bir çoğunuzun ulaşamayacağı haberi cabu ve kıssa süre içerisinde duyurmaya gayret edeceğim.
En önemli mesele ise Geldiğimde dikkatimi çeken bir kuralın kaldırılması Deneme Mod Konusu Uzman Üye olmak zorun değilmiş.
Bu forumun bekkasını bana göre düşürecektir ama en iyisini yine adminlerimiz yapacaktır.
Şimdiden herkes ' e teşekkürler İyi Forumlar.
Forumun Eski Çılgın Sesiz ve Atarlı Üyesi '' Makarna Çocuk /Yeniler Anlamaz/ ''
Video işleri askıda olacaktır.
Sebebi ; üniversitenin sağladı internet hızı ile bu olanaksız olmasıdır.
ByDemiR06
- Konular
- 1,663
- Reaksiyon Skoru
- 485
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 195
- MmoLira
- -154
- DevLira
- 0
Hosgeldiniz tekrardan 

- Konular
- 340
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- -29
- DevLira
- 0
Hosgeldiniz tekrardan![]()
Hoş bulduk isimmi değiştirdin tanıdık geldide nick
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)